2777
2789
عنوان

😁😁 خدایاشکرت

160 بازدید | 17 پست

شکرگزاری کنید🐧 تا صبح خوبی داشته باشید😐☹😅

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چکار کنم پف چشام بخابه؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حتماً ،،فقط بذار استرس زلزله بره، اسمم یادم بیاد بعد..

کجاااا

الهی با اینک میدانم میدانی سرشاراز گناهم  ولی باز برایم فرصت دادی دوباره چشمهایم را وا بکنم  و دوباره ب گناهانم بیاندیشم وتوبه کنم    الهی خیلی حقیرم  خودت کمکم کن رهایم نکن در این دنیایی ک ب بی کسی بیداد میکنه        الهی شکرت ک چشمهایم دوباره زیبایی هایت را میبیند و شکرگزارت هس     برای تک تکتون بهترینهارو از خداوند خاستارم    امید آن دارم ک همیشه حال دلتون خوب باشد  

الهی با اینک میدانم میدانی سرشاراز گناهم ولی باز برایم فرصت دادی دوباره چشمهایم را وا بکنم و دوبار ...

امین یا رب العالمین 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

حتماً ،،فقط بذار استرس زلزله بره، اسمم یادم بیاد بعد..

همینک اتفاقی نیوفتاده  و با چشمتون چیزی رو دیدین ک میتونسته در ی لحظه ویران کنه همه چیرو   شکرگزار باش عزیزم    این خودش ی حکمته  

همینک اتفاقی نیوفتاده و با چشمتون چیزی رو دیدین ک میتونسته در ی لحظه ویران کنه همه چیرو شکرگزار ب ...

چ قشنگ🚶‍♀️🍓

خدایا از تو سپاسگزارم که روز دیگری را به من هدیه دادی تا طلوع خورشید را ببینم 

خدایا بخاطر سلامت خود و خانواده ام از تو سپاسگزارم 

بخاطر صبحانه ی خوشمزه آواز پرنده های حیاط و ایمان من به تو که در قلبم در جریانه سپاسگزارم 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره