😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
الهی با اینک میدانم میدانی سرشاراز گناهم ولی باز برایم فرصت دادی دوباره چشمهایم را وا بکنم و دوباره ب گناهانم بیاندیشم وتوبه کنم الهی خیلی حقیرم خودت کمکم کن رهایم نکن در این دنیایی ک ب بی کسی بیداد میکنه الهی شکرت ک چشمهایم دوباره زیبایی هایت را میبیند و شکرگزارت هس برای تک تکتون بهترینهارو از خداوند خاستارم امید آن دارم ک همیشه حال دلتون خوب باشد
همینک اتفاقی نیوفتاده و با چشمتون چیزی رو دیدین ک میتونسته در ی لحظه ویران کنه همه چیرو شکرگزار ب ...
چ قشنگ🚶♀️🍓
خدایا از تو سپاسگزارم که روز دیگری را به من هدیه دادی تا طلوع خورشید را ببینم
خدایا بخاطر سلامت خود و خانواده ام از تو سپاسگزارم
بخاطر صبحانه ی خوشمزه آواز پرنده های حیاط و ایمان من به تو که در قلبم در جریانه سپاسگزارم
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره