vbsarisam مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 عنوان الان بغض داری اگ آره این بغضت بخاطر چیه | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست بیاین غماتونو قسمت کنین دردتون کم شه☺ 1403/04/08 | 07:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vbsarisam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 بیماری همسرم ...که ایمان دارم با دعا خوندن و مراقبت کردن ازش به لطف خداوند و اهل بیت و دعای خوبان حل ... ایشالا حالشون خوب میشه گلمشما امیدت خیلی قویه مطمئن باش روزای خوب زندگی واسه شما توراهه حالا ک انقد امیدواری ب خدا و اهل بیت میتونی سختی هارو پشت سر بذاری همسرت خوب میشه انشاالله☺❤
vbsarisam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 هم استرس کنکورهم شکست عشقی سنگینهم طلاق والدینهم چیزایی ک نمیشه هیچوقت گفت...کلا داغونم و فقط ۱۹ سال ... همه این مشکلاتی ک میگی بخاطر همین طلاق والدینته بچه های طلاق از زندگی خیلی آسیب میبینن چون ن پدری کنارشونه ک حامیشون باشه ن مادری ک دلداریشون بده..ولی بازم خدا هس فراموش نکن خدا رو❤☺
vbsarisam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 اتفاقا برعکس خودم ازش دوری میکنم اگ دوسش داری دوری نکن ازش کنارش باش..اگ فردا روزی خدایی نکرده اتفاقی واسه هرکدومتون بیفته اذیت میشین☺
vbsarisam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 تا فراموش کنم از غم وغصه میمیرم تا استوریش دیدم قلبم تیر کشید و اشکام سرازیر شد😭 الهیی..خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا آدم پستی بوده ولی حتما فراموش کرده ک دنیا دار مکافاته نگران نباش کارش بی جواب نمیمونه☺💔
هووووووووووووف عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4818 الهیی..خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا آدم پستی بوده ولی حتما فراموش کرده ک دنیا دار مکافاته نگران نباش ... وقتی خواست بره بهش گفتم دنیا داره مکافاته نرووو خیلی التماس کردم اما کوچکترین توجهی نکرد😭 یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
vbsarisam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 131 وقتی خواست بره بهش گفتم دنیا داره مکافاته نرووو خیلی التماس کردم اما کوچکترین توجهی نکرد😭 خدا اون روزو یادش میاره گلمسعی کن ب خودت مسلط باشی پای کسی بسوز ک ب پات بسوزه هیچوقت امیدتو از دس نده☺❤