2777
2789

این موضوع مال چند روز پیشه ولی هنوزم پشما.م از کاراش ریخته

خونه عموم بودم ک یهویی دعوای زن عموم و عموم سر یچیز الکی افتاد و عموم دست روی زنش بلند کرد و کلی کتکش زد ( من‌نمیدونستم انقدر بیشعوره)

منم با عموم دعوا کردم حتی بهش گفتم بی غیرت و زن عموم رو گریون اوردم خونه عمم ک مجرده بماند تو راه چقدرررر باهاش گریه کردم 

بعد عمم گفت چرا شما دوتا چشماتون گریونه من ی دروغ الکی سر هم‌ کردم گفتم شاید دوست نداشته باشه خواهر شوهرش بدونه

زن عموم میاد صفر تا صد ماجرا رو میزاره تو دست عمم منم دروغگو میکنه

حالا اینش عادیه بماند 

من انقدر ب عموم چیز گفتم هنوز ک هنوز‌ دلم باهاش صاف نشده نمیتونم تو چشاش نگاه کنم

ی ساعت بعد میگه میخوام‌ برم پیش عشقم 

گفتم عشقت کیه؟ با خنده میگه فلانی دیگه ( اسم عموم)

منم بهش گفتم عمرا بزارم بری گفت دلم واسه پسرم (مثلا عموم رو میگه) تنگ‌شده

بعد باهم برگشتیم خوش و خرم انگار اتفاقی نیوفتاده بود با خنده رفت تو خونش 

منم این وسط شرمنده و رسوا هم دروغگو شدم هم بی ادب

خلاصه تو دعوا های زنو شوهری اصلا دخالت نکنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچوقت تو دعوای زن و شوهر دخالت نکنین حتی اگه داشتن همدیگه رو می‌کشتن هیچی نگید اونا با همدیگه دوباره خوب میشن ولی شما این وسط آدم بده میشید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هیچوقت تو دعوای زن و شوهر دخالت نکنین حتی اگه داشتن همدیگه رو می‌کشتن هیچی نگید اونا با همدیگه دوبار ...

پشت دستمو داغ کردم

اخه ادم انقدر سم 

حداقل ی دو روز میموند خودشو قهر میگرفت

بخدا فک میکردم نرماله

از قدیم گفتن زن وشوهر دعوا کنن ......باورکننولی چقدرخنگه بعدازاون همه کتک باز برگشته

من بخدا چقدررر راهکار بهش گفتم 

گفتم برو پزشکی قانونی و ب داداشت بگو و ...

هییچ . سرشو انداخت پایین رفت

حتی ۱ صدم ثانیه خودشو قهر نگرفت خدای من

تو ک خبر نداشتی از زندگی کسی تو لحظه ایی تصمیم گرفتی 

شاید عموت بهش پیام داده بوده ک فورا برگرد هیچ کس نمیاد شوهرشو پیش خونواده شوهرش کوچیک کنه حتی اگه مشکل بزرگی داشته باشن

حالا سرچی دعواشون بود مطمئنی عموت مقصر بود؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست