lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 عنوان جووووش 73 بازدید | 3 پست جای جوش رو کسی درمان کرده؟ با چی درمانش کردین یخورده صورتم جای جوش داره ولی عمیق نیس زیاد دکتر میگه با لیزر ولی لیزر گرونه فک کنم کسی بوده که درمانش کرده باشه؟ چیکار کنم صورتم صاف شه و بدون لک؟ خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید به اشتراک بذارید 1403/04/08 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12311 مادر من لیزر co2 انجام دادن درسته گرونه کنارش یه سری ماسک و دارو هم باید استفاده کنی اما واقعا خیلیییی تاثیر داره ...اب رو اتیشه... زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 مادر من لیزر co2 انجام دادن درسته گرونه کنارش یه سری ماسک و دارو هم باید استفاده کنی اما واقعا خیلیی ... جلسه ای چقد هزینشه عزیزم؟
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12311 جلسه ای چقد هزینشه عزیزم؟ دروغ نگم الان واقعا یادم نیست ...همون موقع ها یکی دوبار تو سایت ازم پرسیدن کامل توضیح دادم اما الان متاسفانه خیلی یادم نمیاد... زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃