2777
2789
عنوان

متنفرم از اون شمالیایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 69 پست
همین ؟ فردا میرن منطقه جنگلی رو تخریب میکنن براش محوز میگیرن؟ این شد دلیل ؟ یسری وقت ها برای بهتر شد ...

میدونی من میگم دیگ کاری از دستمون برنمیاد وضع اقتصادی بده بعضی ها مجبورن بفروشن وگرنه من خودم واقعا غصم میگیره به این فکر میکنم تا چند سال دیگ روستایی وجود  نداره  الانم کم کم دارن تبدیل به شهر میشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفت اصلا اصولی ومنطقی نیستطرف میره شمال ازجنگل وسبزه لذت ببره بعدشمامیگی جنگل وخراب کنن زمیت بسازنط ...

من روی صحبتم با کسایی بود ک به غیر استانی ها زمین میفروشن 

حالا وقتی مهاجر درکش رو نداره ک با ساخت خونه باعث تخریب محیط زیست میشه کاری از دستمون بر نمیاد جز واگذاری به خدا بابت حروم کردن این نعمت

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
چرا عزیزم کلی از اجاره ویلا و خریدها پول درمیارن

بیشتر اجاره ها به خود بومی ها هست 

مردم غیر بومی کم هستن 

ما خودمون خیلی وقتها ویلا اجازه میکنیم که با خونمون ۱۰ دقیقه فاصله داره 

میدونی من میگم دیگ کاری از دستمون برنمیاد وضع اقتصادی بده بعضی ها مجبورن بفروشن وگرنه من خودم واقعا ...

عزیزم من نمیتونم منفعل باشم 

هیچی نگم تو گلوم گیر میکنه 

حس هویج بودن پیدا نیکنم 

هررر جا که بشه حرفمو میزنم 

کاش یکی هم به داد تهران مادر مرده برسه خیلی اوضاع خرابه

اررره اونجاهم خیلی بدهههه واقعا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به شرط این که از ۴۰ میلیون باقی مانده ۳۰ میلیونش شمال نباشن

نه بابا اینطوریا هم نیست ،شما شهرهای سرسبز و پربار دیگه در استان های زیبا مثل آذربایجان ولرستان و ........رو ندیدی فکر می کنید شمال خیلی اکازیون 

نه بابا اینطوریا هم نیست ،شما شهرهای سرسبز و پربار دیگه در استان های زیبا مثل آذربایجان ولرستان و .. ...

خب برن همون شهر های سر سبز آذربایجان

راه باز جاده دراز 

خوشحالم میشیم

شمال صددد درصد شرایطش از اونجا بهتره 

هم دریا داره و دسترسی به بازار آسیای میانه 

هم نزدیک پایتخته 

نه بابا اینطوریا هم نیست ،شما شهرهای سرسبز و پربار دیگه در استان های زیبا مثل آذربایجان ولرستان و .. ...

شیراز رو یادم رفت

به قول حافظ که میگه

خوشا شیراز و وصف بی مثالش 

خداوندا     نگه  دار از    زوالش

تمام جای جای ایران با صفا و زیباست شمال وجنوب شرق و غرب

بعدش هم من ندیدمممم؟؟؟...

من بخاطر شغلم کلا اکثر شهر های ایران و خیلی کشورای دیگه هم دیدم

خیلیم زیباست 

شیراز رو یادم رفتبه قول حافظ که میگهخوشا شیراز و وصف بی مثالش خداوندا نگه دار از زوالشتمام ج ...

خب الان مشکل چیه؟؟؟

مگه من گفتم بقیه جاها قشنگ نیست؟؟؟؟ 

خب برن همون شهر های سر سبز آذربایجانراه باز جاده دراز خوشحالم میشیمشمال صددد درصد شرایطش از اونجا به ...

نمی دونم انگیزه شون چیه ،اما کسانی که میان شمال اغلب از رطوبت زیاد وپادرد بیشتر از چند روز نمی مونن اونایی که میان برای زندگی خیلی عجیب هستن، جنوب هم دریا داره ،دریای جنوب که دائمی و متصل به اقیانوس ،دریای خزر ده سال دیگه خدایی نکرده احتمال خشک شدنش هست 

نمی دونم انگیزه شون چیه ،اما کسانی که میان شمال اغلب از رطوبت زیاد وپادرد بیشتر از چند روز نمی مونن ...

والا پارسال که بیشتررررر از یک میلیووووون مهاجر داشتیم

بعدش هم من ندیدمممم؟؟؟...من بخاطر شغلم کلا اکثر شهر های ایران و خیلی کشورای دیگه هم دیدمخیلیم زیباست

عریزم خب منم شاغلم،به خاطر شغل همسرم سفر زیاد رفتم اما واقعا اگر برای تفریح بخوام جایی رو انتخاب کنم شمال گزینه های آخرم