2777
2789
عنوان

متنفرم از اون شمالیایی که

1204 بازدید | 69 پست

که زمین هاشونو به غریبه میفروشن 

عزیزم نفروش نفروش نفروش 

واسه دو قرون سود بیشتر اخه این چه کاریععههه

مازندران اگه به دادش نرسیم تا ۱۵ سال دیگه به منطقه کویری تبدیل میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یعنی فاجعهههههههه

اصلا شمال زیر ساخت این همه مهاجرررر رو نداره 

کاش یکی یه کاری بکنه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
این چندمین تاپیکه شمالیا مینالنشنیدم اینقدر غر زدین مسافرا خیلی کمتر شده کمتر میان

من گفتم مسافر ؟

گفتم مهاجررررر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه اصلاهم نمیام دیگه قهرکردم من دوست دارم برم اردبیل اونجا هواش همیشه سرده منم ارزومه اونجازندگی ک ...

عزیزم هر جایی میری زندگی کنی بهتره ببینی اون شهر زیرساخت و توان پذیرش مهاجر رو داره یا نه

من که خودم از شهر خودم تکون نمیخورم اونقدر که دوسش دارم ولی اخه شما هم حق بدین دیگه به اونا وقتی یه جای بهتر پیدا کنن برن اونجا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من گفتم مسافر ؟گفتم مهاجررررر

باید شهر داری و دولت به فکر باشن عزیزم

همه شهرها مهاجر دارن مخصوصا ما که لب مرزیم نه تنها ایرانی کلی خارجی و روس همه جوره میان سی سال کار میکنن میرن

نمیشه بگی نیاین 

باید مسعولین یه فکری کنن 

.
چرا تبدیل به کویر میشه؟چه ربطی داره؟

زمین ها محدوده عزیزم 

با رشد جمعیت و توسعه شهر ها 

شهرداری مجبور میشه برای گسترش شهر و جا دادن جمعیت بافت جنگلی و روستایی رو کاهش بده به حاش خونه و اپارتمان و شهرک بسازه 

اینجوری میشه جنگل ها کمتر میشن 

و کم کم انقدر جنگل ها کم میشه که منطقه به یه منطقه کویری تبدیل میشه 

البته خدایی نکرده، خدا اون روز رو نیاره

من که خودم از شهر خودم تکون نمیخورم اونقدر که دوسش دارم ولی اخه شما هم حق بدین دیگه به اونا وقتی یه ...

اخه چقدررررر؟ 

گناه کردیم مگه ما ؟ 

زمین ها محدوده عزیزم با رشد جمعیت و توسعه شهر ها شهرداری مجبور میشه برای گسترش شهر و جا دادن جمعیت ب ...

فهمیدم

خیلی بده که اینجوری

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
باید شهر داری و دولت به فکر باشن عزیزمهمه شهرها مهاجر دارن مخصوصا ما که لب مرزیم نه تنها ایرانی کلی ...

خب وقتی مسئولین کاری نمیکنن من دارم به همشهریای خودم میگم زمین نفروشن 

الان مشکل چیه؟ 

شاید مهاجرا میچرن🥴

زمین ها محدوده 

با رشد جمعیت و توسعه شهر ها 

شهرداری مجبور میشه برای گسترش شهر و جا دادن جمعیت بافت جنگلی و روستایی رو کاهش بده به حاش خونه و اپارتمان و شهرک بسازه 

اینجوری میشه جنگل ها کمتر میشن 

و کم کم انقدر جنگل ها کم میشه که منطقه به یه منطقه کویری تبدیل میشه 

البته خدایی نکرده، خدا اون روز رو نیاره

اول فکر کن بعد حرف بزن