2777
2789
عنوان

قوه قضائیه

188 بازدید | 14 پست

سلام خانوما شوهرم بهم گفته اگ ب مناسبت هفته قوه قضائیه پولی واریز کنن میده بهم حالا نمیگ چقد میدن چون پنهان کار و خسیس.میخام بدونم اگ شوهرای شما اونجا کارمندن تو دادگستری تو قربان و غدیر و هفته قضائیه چیزی ریختن؟

چون ی گروه دارن اونجا ۴ تیر گفته شده امشب واریز میشه ۳ تومن اینم بهم امروز گف هنوز واریز نکردن گیج شدم.میخام بدونم لطفا اگ میدونین کمک کنین آخه باورم نمیشه ۳ تومن بهم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم ۲ تومن بود

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

عزیزم شما چرا خودت مستقل نمیشی متاسفانه خصلت خساست اصلا درمان نداره

من ۵ تومن سود پولم هس هر ماه متاسفانه هم پس انداز بلد نیستم هم زورم میاد پس انداز کنم ک پول خودمو برا خودم خرج کنم میگم پس شوهرم چکارس خیلی هم پنهون کاره امروز گوشیش گشتم ۳۰ تومن پول قرض داده بود ب داداشش داداشش گفته میخام برگردونم شماره حساب همکارش داده گفته اینجا واریز کن حالا رفتم مکالمش با همکارش دیدم گفته بهش واریز شد دیدم سند مکه عمره.نمیدونم خریده فروخته.بهم نگفته.کلا مخفی کاره.حقوقشم واریز میکننا نمیدونم چیکار میکنه ک فقط ۵ تومن میمونه تو کارت میگ همینه و اینم با قناعت چون ۵۰۰ ملیون دادم ماشین خریدم واست از ایران خوردو ثبت نام کرده بود و وام مام برداشتم و تو قرضیم🙂اونم بگم حالا میگین خسیسه چطور برات ماشین می‌خره خیر چون خودش پلاک فعال داشت ب نامش من نداشتم  ب نام من خرید و همش منت میذاره سرم ک وای پول نداریم وام برداشتم و فلان

کی ریختن؟ب چ مناسبتی

ببین عزیزم من تاپیک های قابلیت رو‌خوندم 

همسر شما تغییر نمیکنه که 

یا باید بپذیریم یا باید هر روز جنگ و جدال کنی 

می‌دونم چقدر اذیت میشی و سختته 

ولی لطفا یک بار برای همیشه تصمیم بگیر و آنقدر خودتو بچه تو زجر کش نکن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ببین عزیزم من تاپیک های قابلیت رو‌خوندم همسر شما تغییر نمیکنه که یا باید بپذیریم یا باید هر روز جنگ ...

وای عزیزم مرسی ک خوندی😘اره خیلی اذیت میشم واس چندر غاز باید چقد بهش بگم.از صب ک گفته اگ واریز کنن بهت میدم هی میگم خدایا ینی این ۳ تومن میده بهم؟حتی ب خودشم گفتم تو اونو میبُری فقط شاید اونم ۵۰۰ شو بدی بهم

خلاصه منم تو فکرم ک اگ ماشین بیاد و فکر فروشش باشه من رضایت ندم هم اذیتش کنم همم ک دیگ مال خودمه و از ی آدم خسیس بهم چیزی رسیده و صفت بچسبمش 

وای عزیزم مرسی ک خوندی😘اره خیلی اذیت میشم واس چندر غاز باید چقد بهش بگم.از صب ک گفته اگ واریز کنن ب ...

ببین اگر میخوای زندگی کنی 

نباید بجنگی 

اگر هم تصمیمات جدایی هست که خب دیگه خوب فکر کن 

شما خانم خیلی خوب و با قلب پاکی هستی 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ببین اگر میخوای زندگی کنی نباید بجنگی اگر هم تصمیمات جدایی هست که خب دیگه خوب فکر کن شما خانم خیلی خ ...

مرسی گلم نظر لطفته💖اره ولی خیلی سخته😔گاهی احساس میکنم دوسم نداره و فقط واس گذران زمان و عمر باهامه .همشم پنهون کاری میکنه بخدا گاهی میگم این میره ی خونه می‌خره بخدا بهم نمیگ خریده بعد ۱۰ سال بعد میگ اره خریده بودم😮‍💨خدایی پنهون کاری تو مسائل مالی هم خیانت حساب میشه

کی ریختن؟ب چ مناسبتی

چن روز قبل بوده 

به خاطر هفته قوه قضاییه ۲ تومن ریختن حالا نمیدونم شاید از شهری به شهر دیگه مبلغ فرق داره یا حتی زمان واریزم فرق داره

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

دقیق پرسیدم به خاطر اینکه اطلاعات غلط نگم 

۳ تومن ریخته بودن ۱ تومن برای قربان ، ۱ تومن غدیر ، ۱ تومن هفته قوه قضاییه ۳ یا ۲ روز قبل ریخته بودن برای این فردی که من میگم 

حالا نمیدونم موقع ریختن ماله همه کارمندای کشور و باهم میریزن یا شهر به شهر یا استان به استان فرق داره