2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست
نمیدونم واقعا باید چکار کنم الان

عجویانه تصمیم نگیر

اگر دیپلم رو بگیری ادامه اش هم ندی حداقل یه مدرک گزاشتی زیر سرت راحت ولی اگر نگیری تا بخای دوباره واسه طراحی دوخت اقدام کنی خدا میدونه چه شرایطی پیش بیاد.

حیفه زحمت کشیدی این سال آخرم جمع کن بعد واسه خودت تصمیم بگیر خانواده هم چیزی گفتن میگی حمایت نکردید منن راه خودم رو میرم

واقعا منم جای شما بودم ول کردم بعدش خیلی اذیت شدم تا دیپلم رو جمعش کنم

دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

عجویانه تصمیم نگیراگر دیپلم رو بگیری ادامه اش هم ندی حداقل یه مدرک گزاشتی زیر سرت راحت ولی اگر نگیری ...

پس حتما همین کار میکنم دیپلم میگیرم فوقش کنکور تجربی نمیدم به جاش هنر میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الانم بدون منت میدن چون وظیفشونه ولی خب سخت میشه برام باید از پول کافه و کنسرت و ارایشگاه و اینا بزن ...

ببین یه ضرب المثل هس ک میگه یه سال بخور نون و تره ده سال بخور نون و کره تو اگ هزینه درس و مدرسه ات اولویته با کار داخل خونه و همون حقوق کمش میتونی از پسش بر بیای الان من رشته ام نقاشیه هرچی کار میکنم پول وسیله میدم به خودم نمیرسه ولی مطمئنم یه روز ب جایی میرسم ک به سختی های الانم میخندم

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
اره اینکارم میتونم بکنم

اصلا دیوار و ترک تحصیل رو فراموش کن اونام که تو‌ صنعت مد موفق شدن یه پشتوانه داشتن باید منطقی باشی تو‌کشور ما راه درست اول دانشگاه بعد تو فضای مجازی کارتو ارائه بدی و کم کم کلاسای بیشتری بری و… برای موفق شدن تمام و کمال اقلا باید ده سال وقت بذاری

ببین یه ضرب المثل هس ک میگه یه سال بخور نون و تره ده سال بخور نون و کره تو اگ هزینه درس و مدرسه ات ا ...

من حاضرم سختی های ‌کار تحمل کنم ولی الان کار پیدا نمیکنم واقعا شما میدونین از کجا میتونم پیدا کنم؟

من حاضرم سختی های ‌کار تحمل کنم ولی الان کار پیدا نمیکنم واقعا شما میدونین از کجا میتونم پیدا کنم؟

عزیزم گفتم ک دیوار یا اگ رفتی بیزون کار پاره وقت پیدا کن کارگاه های خیاطی گاهی اوقات کار در منزل هم دارن من یه تایمی کار میکردم نوار های توری میدادن باید شبیه گل درست میکردم با چسب تفنگی روش نگین میردم واس لباس عروس دونه ای دو هزار تومن بود من تو یه روز ۷۰ تا میزدم

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
درسته خانواده منم داخل طراحی دوخت معلوم نیست حمایتم بکنن یا نه

با این معدل خوب فعلا اول برو دانشگاه دولتی طراحی دوخت یا هر رشته ای که میخوای

بعد قدم های بعدی رو وردار 

حالا چون رفتی تجربی یا مامان بابات پول نمیدن بخوای  کلا ترک تحصیل کنی خیلی خیلی اشتباه عجیبیه

موفق باشی🌹💪

میدونم اینکار میتونم بکنم ولی میخوام با بابام لج کنم بخاطر اینکه مجبورم کرد

درواقع داری با آینده خودت لج میکنی نه بابات دیگه تصمیم با خودته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم