2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست

بهترین حرف این میتونه باشه که علاقتو دنبال کن یه علاقه‌ی عاقلانه

من خودمم امسال قراره برم ۱۲ هنوز مشاوری ندارم و کلاسی هم ثبت نام نکردم ولی با این حال میخوام شروع کنم. میدونم شاید تا این لحظه کم کاری کردم ولی دیگه نمیخوام اشتباهمو تکرار کنم توهم نهایت تلاشتو بکن موفق باشی💙

موفقیت با فکر و خیال بدست نمیاد!!!. (این اکانت دست دو نفره) برام دعا کنید خوشگلا🥺❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی یه کار دیگه هم کنیدیپلمت رو بگیریبعدا بری سراغ طراحی و دوخت یاد بگیری (منظورم تو دوره دبیرستا ...

میدونم اینکار میتونم بکنم ولی میخوام با بابام لج کنم بخاطر اینکه مجبورم کرد

سر چه کاری میتونم برم الان؟

کار پاره وقت زیاده کار در منزل تو دیوار کلی اگهی میزنن کار بسته بتدی میخوان حداقل تو توی یه روز ۱۰۰ هزار تومنم در بیاری خیلی بهتره ک خانواده ات هی منت سرت بذارن

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

به قولی پوستشو کندی رسیدی به دمش حالا میخای ولش کنی

دیپلمت رو بگیر بعد میتونی فقط واحد های تخصصی طراحی دوخت رو بخونی. ولی دیپلمت رو الان نگیری ولش کنی بعدا پشیمون بشی جمع کردن سال آخر سخته. به نظرم اشتباه نکن منم به خاطر اینکه نزاشتن رشته مورد علاقه ام رو بخونم ول کردم بعد یه سال چنان پشیمون شدم با بدبختی واحد هامو جمع کردم خوندم کلی ام خرج کردم که بشه دیپلم تا بتونم برم یه رشته دیگه تو دانشگاه بخونم. یک سال هم عقب افتادم

دیپلمت رو بگیر بزار کنار بعد تصمیم بگیر حیف و اشتباهه الان ول کنی

دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

عزیزم طراحی دوخت بدون کنکور میتونی بری دانشگاه 

دیپلم رو به هدف کنکور نگیر بگیرش که فقط تموم بشه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
کار پاره وقت زیاده کار در منزل تو دیوار کلی اگهی میزنن کار بسته بتدی میخوان حداقل تو توی یه روز ۱۰۰ ...

الانم بدون منت میدن چون وظیفشونه ولی خب سخت میشه برام باید از پول کافه و کنسرت و ارایشگاه و اینا بزنم چون پول اونا دیگه کمتر میدن 

کار داخل دیوار پیدا نکردم اگه پیدا کنم از خدامه که برم

میدونم اینکار میتونم بکنم ولی میخوام با بابام لج کنم بخاطر اینکه مجبورم کرد

عزیزم با این لج و لج بازی ممکنه خانواده پشیمون بشن ولی آسیب رو آخر خودت میخوری

من اگر جای شما بودم ینی کاری که بالاتر گفتم خودم انجام دادم دیپلم رو بگیر بعد یه کار پاره وقت پیدا کن پول جمع کن رشته موردعلاقه ات رو دانشگاه بخون

امیدوارم موفق باشی

دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم