من امروز ظهر برای درد زیاد پریودی یدونه استامینوفن و بعدش یدونه ایبوپروفن خوردم الانم درد شکمم طوری هست که نمیتونم تحمل کنم به نظرتون یدونه ایبوپروفن بخورم ضرر داره ؟
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
من پریودیروز دوبار قرص میخورمگاهی هم سه بارچون تحملش سختهمن همیشه استامینوفن میخورم
یعنی داغونم بعضی ماه ها درد زیادی ندارم و قابل تحمله ولی امروز از اون روزا بود درد شدید شکم متاسفانه اینجوری که میشم بالا هم میارم الانم دوباره شروع شده دردم 🤦🏻♀️
یعنی داغونم بعضی ماه ها درد زیادی ندارم و قابل تحمله ولی امروز از اون روزا بود درد شدید شکم متاسفانه ...
همیشه قبل پریودی گرمی بخور
تا حدودی از درد آدم کم میکنه
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️