2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرورش قارچ

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

زبان برو خیلی به درد میخوره تو این دوره زمونه خیلی مهمه حتی اگ کار با کامپیوتر یا سیستم بلد نباشی زبان ک یاد بگیری راحته واست

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

رقص

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

زبان برو خیلی به درد میخوره تو این دوره زمونه خیلی مهمه حتی اگ کار با کامپیوتر یا سیستم بلد نباشی زب ...

زبان میرم میخوام چیز دیگه ام برم

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
زبان میرم میخوام چیز دیگه ام برم

کلاس رقص خوبه

ورزش های رزمی هم خوبه 

کلاس شنا هم خوبه میتونی بری ارایشگاه دوره ببینی ناخن کار یا میکاپ ارتیست بشی یا تتو کار درامدش خیلی خوبه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

ازین شاخه به اون شاخه نکنین مثل من لطفااااااااا

یک رشته رو تا آخرش برین و حرفه ای یاد بگیرین.

مدرک زیاد دارم ولی بدون استفاده.فقط کشو پر شده از مدرک های مختلف و پوچ و بی هدف

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

ازین شاخه به اون شاخه نکنین مثل من لطفااااااااایک رشته رو تا آخرش برین و حرفه ای یاد بگیرین.مدرک زیا ...

ممنون مفید بود حرفتون

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم