2821
2789

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

توقع داشتم فحش بدی انقد که امروز تاپیک فحش دیدم🗿

ولی دست شوما درد نکنه🗿😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توقع داشتم فحش بدی انقد که امروز تاپیک فحش دیدم🗿ولی دست شوما درد نکنه🗿😂

نکنه توعم مث من فک کردی میخاد بگه همتونو گا... 😂😂

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

نکنه توعم مث من فک کردی میخاد بگه همتونو گا... 😂😂

باز خداروشکر که دوستمون داره😁😂

🌱 یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند. نمی شود گفت؛ آدم را مسخره می کنند. هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند. زبان آدمیزاد مثل خود او، ناقص و ناتوان است.

باز خداروشکر که دوستمون داره😁😂

خداروشکر 😂😂💔

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز