2777
2789

نه 

اگرم باشه خیلی دیره

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیای حساب کتاب که ذره ای ظلم  و ستم بهت نمیشه و همه چی عادلانه بررسی میشه اون دنیاست عزیزم اما اینجا هم ممکنه تقاص پس بدی اما حتمی و قطعی نیست پی اگر کسی دلتو شکسته روزا لحظه شماری واسه بدبختش شدنش نکن چون خودت همراش عذاب میکشی، فقط عمیقا بسپر به خدا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

به نظرم چوب خدا صدا نداره درسته 

من این مورد رو چندین بار دیدم و کسایی که بدی کردن 

و واقعا انسان درستکاری نبودن تاوان پس دادن 

برای مثال یکی از همکاری خودم توی تخصص زنان که خیلی پولکی بود و واقعا سلامتی و شرایط بیمار اولویت چندم ایشون بود 

و اتفاقی افتاد که به نظرم تاوان اشتباهات خودش بود 

هم نظام پزشکی ایشون باطل شد و هم به ده سال زندان محکوم شدن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
چطوری بگذرم از حرفها؟هی نشخوارشون نکنم؟

عزیزم به خدا اعتماد نداری؟ من وقتی میسپرم به خدا اعتقاد دارم که خدا نیرویی بالاتر از منه، بیشتر از من میفهمه و درک میکنه پس همه چی رو میسپرم به خودش حتی اگر خودش راضی بود به بخشش راضی‌ترینم چون خالق من حق من رو ضایع نمیکنه حتما توی این مسئله خیری برای من بوده، و در مورد اون آدم هم و رفتارش دیگه فکر نمیکنم هر وقت فکرش میاد تو سرم ذکر خدا میگم و قلبمو به جای کینه با عشق خدا پر میکنم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
عزیزم به خدا اعتماد نداری؟ من وقتی میسپرم به خدا اعتقاد دارم که خدا نیرویی بالاتر از منه، بیشتر از م ...

خواهر شوهرم همه جا منو یه زن خر.اب جلوه داد و واقعا آبرومو برد.توی طایفه فکر میکنن شاید من اینکاره ام..کار شبو روزم گریه بود و حمله پانیک  ،موهامم در حدی سفید شده اکثرن میگن مش کردی؟؟کاش خدا ب قلبم آرامش ببخشه بتونم گذر کنم ازون همه تهمت و بی احترامی

خواهر شوهرم همه جا منو یه زن خر.اب جلوه داد و واقعا آبرومو برد.توی طایفه فکر میکنن شاید من اینکاره ا ...

ببین من میدونم الان چه حال روز سختی داری، ولی باور داری مهترین دنیا برای ما آخرته؟ تو هیچ وقت انتقام نگیر، مقابل به مثل نکن، غیبتشو نکن، حرفشو نزن، میدونم سخته اما اگر با خدا معامله کنی و رفتار بدی نداشته باشی، خدا کارتو بی جواب نمیزاره تو اون دنیا، شما اینقدر متین و با وقار رفتار کن که هیچ کسی حرفاشو باور نکنه، بزار همه تو رو به رفتارت بشناسن نه حرف دیگران، منم همینطور یبار یکی بهم تهمت زد و هدفش اتفاقا این بود که من زنگ بزنم و دعوا درست بشه و از این داستانا اصلا دلش بحث و آشوب میخواست، ولی من هیچ کاری نکردم و پیگیری نکردم اصلا خدا رو شکر همه بهم اعتماد دارن اونم حسابی سوخت از اینکه هیچ واکنشی از سمت من صورت نگرفت

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️