2777
2789
عنوان

الان تکلیف چیه

185 بازدید | 27 پست

ب خدا گفتم خدا جونم مهربونم اگه فرهنگیان قبول نشم من آدم بدی میشم میرم رل میزنم خلاصه خودت فرهنگیان قبولم کن  

و من فرهنگیان قبول نشدم 

الان میشه اوکیه دیگه 

درسته؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارو نکن 

زندگی خودتو خراب می‌کنی 

ببخشیدا ولی شما کم گذاشتی حتما برا درست 

خدا این وسط چیکار کنه؟

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

خدا تو اینجور مسائل دخالت نمیکنه 

فقط هم از خودت انتظار داشته باش نه از هیچکس دیگه ای 

رل زدن یا نزدنت هم ضرر یا منفعتش برای خودته نه کس دیگه ای

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

قرار دادت  با خدا کمرمو  به سه قسمت مساوی شکوند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خدا تو اینجور مسائل دخالت نمیکنه فقط هم از خودت انتظار داشته باش نه از هیچکس دیگه ای رل زدن یا نزدنت ...

دیه مهم نی 

من الانم بیکارم بهترین گزینه برای پر کردن اوقات فراغت همینه

جدی اینارو کفتی؟حس میکنم خدا خندش گرفته.😑😂یاد خودم افتادم برا ی ارزوم تقریبا همچین خطو نشونایی برا هدا کشبدم.

خب عزیزم بجای این حرفاا درسا خوب درس میخوندی از این شرطام نمیزاشتی.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.