2777
2789
عنوان

قلیون میخوام

267 بازدید | 22 پست

سلام

خیلی نیاز به قلیون دارم به حد مرگ سرم درد می‌کنه که نمیتونم بکشم تمام زندگیم شده حسرت قلیون همش عصبیم اصلا آرامش ندارم، از شش ماه پیش که نامزدی کردم به نامزدم قول دادم دیگه نکشم و تو این مدت یبار دیگه مثل الان که دارم زجر میکشم مجبور شدم دزدکی بکشم، قبل نامزدی هراز گاهی قلیون محلی میکشیدم زیاد نبود اما خانمم خیلی بدش میاد الان عقدیم ازدواج نکردیم، الان خیلی دارم اذیت میشم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که انقد به قلیون وابسته ای نباید به همسرت قول میدادی 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نکش بابا حوصله داری ، 

با خانمت روراست باش و متعهد به قولی که دادی

من یه بانوی حس ششمی‌ام ، احساسم نعمت بزرگ خداست ☺️💚 من هشت ساله انرژی خوانی انجام میدم ، ف،،ال ت،،اروت میگیرم ، شماره تماسم برای ف آ ل 09184649439 ،،، لطفا توقع ف آ  ل رایگان نداشته باشین قشنگای من 🥰 من شغلم اینه و یکی از منابع درامدیم هست ، ممنونم که منو درک میکنین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

منم دلم قلیون میخواد وهمسرم فقط یه بار منو برد کافه قلیون سفارش داد😭

خودش که میکشه حالش بد میشه منم نمیزاره بکشم

شماهم بهتره با نامزدت صحبت کنی و بگی مثلا هفته یکبار یا هر یک ماه باهم برید کافه یا پاتوقی جایی اونجا قلیون بکشید

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

قلیون ک چیزی نی از همون اول میگفتی قلیون میکشی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
منم دلم قلیون میخواد وهمسرم فقط یه بار منو برد کافه قلیون سفارش داد😭خودش که میکشه حالش بد میشه منم ...

من خانمم اسم قلیون میاد جبهه میگیره، اصن خیلی حساسه قابل حرف زدن نیس قبلا باهاش حرف زدم ناراحت شد و قهر کرد و...