2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بگو ان شااله عاقل بتونم تربیتش کنم تا بفهمه تربیت مهمه نه دماغ و دهن

والا این مادر شوهرا از بس پسراشون لوس و بی تربیت و بی مسولیت بار آوردن میندازن تو زندگی دختر مردم با هزار فشار دختره باید بسازه آخرشم میگن پسرم حیف شد 

والا این مادر شوهرا از بس پسراشون لوس و بی تربیت و بی مسولیت بار آوردن میندازن تو زندگی دختر مردم با ...

اخ گفتی

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
اخ گفتی

از ته ته ته دلم میخوام هر جور شوهرم باهم رفتار میکنه و هر جور برادر شوهرام با زناشون رفتار میکنن شوهرای خواهر شوهرام با خواهر شوهرام رفتار کنن به حق چهارده معصوم 

خدایا جواب قضاوت های ناحق پشت سرم و درک نکردن هام از خانواده شوهرم اینجوری بگیر

از ته ته ته دلم میخوام هر جور شوهرم باهم رفتار میکنه و هر جور برادر شوهرام با زناشون رفتار میکنن شوه ...

اخ خواهر نداره  حالا شما خوبه خواهر داره همسرت ولی مادرش اندازه ده تا خواهر

من جدیدا بهش رسیدم خانواده شوهر تا زمانی سرت پایینه باهات خوبن همین که بخوای بگی منم حق زندگی دارم ح ...

تازه عروس گرفته اونم بارداره ۴ ماه پسرم هست بعد با من بد شده 

از ته ته ته دلم میخوام هر جور شوهرم باهم رفتار میکنه و هر جور برادر شوهرام با زناشون رفتار میکنن شوه ...

چقد تو منی

منم همیشه همینو میگم🥲

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :)