khodaasheghtam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 352 عنوان کنکور 91 بازدید | 6 پست دوسستان به نظرتون مینتونم تا دوهفته کل 3 پایه رو رجمعبندی کنم برای کنکورم نمیدونم به نظرتون میشه؟من رشتم انسانیه 1403/04/07 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2670 اگه پایه ت خوبه و مرور کردی بنظرم کار نشد نداره.شما تمومه تلاشتو کن.قطعا در حده عالی نمیشه اما خب قطعا درصد و ترازتو خیلی تغییر میده من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
khodaasheghtam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 352 اگه پایه ت خوبه و مرور کردی بنظرم کار نشد نداره.شما تمومه تلاشتو کن.قطعا در حده عالی نمیشه اما خب قط ... به نظرت 20 درصد هام رو توی دوهفته بیارم 40 درصد یا 60 درصد اخه من تلاشم رو کردم همه نا امیدم میکنن
khodaasheghtam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 352 اگه پایه ت خوبه و مرور کردی بنظرم کار نشد نداره.شما تمومه تلاشتو کن.قطعا در حده عالی نمیشه اما خب قط ... ؟
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2670 به نظرت 20 درصد هام رو توی دوهفته بیارم 40 درصد یا 60 درصد اخه من تلاشم رو کردم همه نا امیدم میکنن ناامید نشو.تو تلاشتو کن.ایشالا که میشه.والا یجا دیده بودم که میگف اگه درصدات توی یه رنج باشه خیلی بهتره تا اینکه خیلی اختلاف باشه بینشون.مثلا همشون بین۵۰تا۶۰باشن خیلی رتبه بهتری بهت میده تا مثلا علوم فنونت۳۰درصد باشه تاریخت مثلا۸۰ من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
khodaasheghtam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 352 ناامید نشو.تو تلاشتو کن.ایشالا که میشه.والا یجا دیده بودم که میگف اگه درصدات توی یه رنج باشه خیلی به ... ممنون از شما🦋