2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

90 بازدید | 6 پست

دوستان من تنبلی تخمدان دارم ایا بده؟

بعد اینکه من دوهفته ی دیگه کنکور دارم خیلی میترسم . از شدت  استرس و امتنحان نهایی. بعد موقعه ای که دارم درس میخونم یا راه میرم زیر دلم میگیره من ازدواج نکردم و اینکه  این بیماری بده واقعا و  درست نمیتونم تمرکز کنم؟

بیشتر خانم ها تنبلی دارن   فقط واسه باردار شدن باید حتما بری دکتر 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم مریضی بدی نیست بیشتر خانوما دارن به خاطر سبک زندگی و تغذیه 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ممنون عزیزم

من از ۱۴ سالگی فهمیدم تنبلی تخمدان دارم، مصرف شیرینی جات و نشاسته ها روتا جایی که میتونی کم کن، وزنتو پایین نگه دار، پیاده روی که عالیه دیگه اگه میتونی هر روز انجام بده

اصلا هم نگران نباش، من با تنبلی شدید باردارم شدم و همه چیزمم اوکی بود 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن