matutuning مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 390 عنوان مشهدی هستید جواب بدین 92 بازدید | 8 پست محترمین توی مشهد جایی میشناسید که یه نگین یادگاری دارم میخام انگشترش کنم هم کارشون درست باشه هم قیمت زیاد بالایی نگیرن و منصف باشن رکاب هم میخام بخرم ندارم 1403/04/07 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خییارمجلسی عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1619 پدر شوهرم مغازه داره کنار بازار رضا کلا فیروز تراش و انگشترسازهستن فامیلش اسدی هست ببرین درست کنه براتون
matutuning مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 390 پدر شوهرم مغازه داره کنار بازار رضا کلا فیروز تراش و انگشترسازهستن فامیلش اسدی هست ببرین درست کنه ب ... چشم میپرسم از ایشونم ممنون
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18468 چشم میپرسم از ایشونم ممنون برو بازار رضا نزدیک حرمه تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
matutuning مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 390 برو بازار رضا نزدیک حرمه 😂عزیزجان اونجا بنداز بندازه گرگ بازی زیاده خودم مشهدی هستم.
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18468 😂عزیزجان اونجا بنداز بندازه گرگ بازی زیاده خودم مشهدی هستم. واقعا مطمئنی؟! آخه بهم گفتن اونجا ببری چون معدنش اونجاست ارزونتره بعدم نگین تو برات درست میکنن انگشترش میکنن هرجور که بخوای..... ینی میگی نرم اونجا؟! تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7464 😂عزیزجان اونجا بنداز بندازه گرگ بازی زیاده خودم مشهدی هستم. جنت اون پاساژ بزرگه اسمشو نمیدونم که دو تا در داره از در پشتی مه کنار هتله اونجا از این نگین ها و انگشتر سازی ها زیادهتو طلاب خیابون میثم هم من چندتایی دیدم
matutuning مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 390 واقعا مطمئنی؟! آخه بهم گفتن اونجا ببری چون معدنش اونجاست ارزونتره بعدم نگین تو برات درست میکنن انگشت ... خیلی اعتباری نداره نمیگم نرید برید ولی همراه کسی که سر رشته داره از انگشتر یا حداقل خودش فروشنده باشه که بفهمه چی به چیه.
matutuning مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 390 جنت اون پاساژ بزرگه اسمشو نمیدونم که دو تا در داره از در پشتی مه کنار هتله اونجا از این نگین ها و ان ... طلاب رو الان میرم اون یکیم اگه نشد میرم ممنونم بابت پاسختون