2777
2789
عنوان

دارم توی خونه افسردگی می گیرم

154 بازدید | 22 پست

همسرم سرکاره قبل ناهارا می اومد خونه الان دیگه نمیاد 

خونه ی مامانم هم ازم دوره باید نزدیک نیست به راحتی برم بیام

توی خونه دارم افسردگی می گیرم دو روز بود خونه مامانم بودم 

تازه ا ساله عروسی کردم خیلی سخته 

پولم نمیده برم کلاسی ثبت نام کنم 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

خیلی سخته 

ببین به نقاشی علاقه داری؟ 

تو‌خونه یه دفتر‌ کرافت بگیر با یه مداد رنگی ۲۴ رنگ طرح بزار جلوت از روش بکش بعد سعی کن مثل طرحت رنگ‌کنی منم اگر جایی گیر داشتی میتونم بت بگم یا اگر اونم سخته سیاه قلم یه مداد و یه گوش پاک کن و یه دفتر میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همین اولین کاری یا خودت برو سرکار یا باهاش صحبت کن راجب چیزایی که نیاز داری.الان سخت نگیری تا آ ...

اخه سر چه کاری برم تا دیپلم خوندم به درس علاقه ای ندارم 

کارهای دیگه هم اجازه نمیده برم

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
خیلی سخته ببین به نقاشی علاقه داری؟ تو‌خونه یه دفتر‌ کرافت بگیر با یه مداد رنگی ۲۴ رنگ طرح بزار جلوت ...

بنظرت نقاشی رنگ کردن خوبه

شرایط تورو منم دارم چه کنیم😑

نمیدونن واقعا از بس هم گوشی و تلویزیون دیدم چشمام درد میکنه انگار دارم میمیرم خیلی بی حالم

کاش بری دانشگاه و درس بخونی باور کن از خونه موندن خیلی بهتره

میه معلمی بیاری اجازه میدم بری 

منم درسم اونقدری خوب نبود نیست ک بخوام قبول شم رشته های دیگه رو نمیزاره 

بنظرت نقاشی رنگ کردن خوبه

من خدم افسردگی داشتم خواهرم کلاس نقاشی میرفت معلمشون انقد مهربون بود ک منم علاقه من شدم رفتم کلاس نقاشی اولش بی حوصله ای ولی یه طرح بزنی ببینی اخر چی کشیدی خدت انگیزه میگیری

من خدم افسردگی داشتم خواهرم کلاس نقاشی میرفت معلمشون انقد مهربون بود ک منم علاقه من شدم رفتم کلاس نق ...

چه چیزهایی باید بگیرم 

برای طرح باید از گوگل سرچ بزنم و یه طرحی رو بکشم 

برو عصرا پارک پیاده روی یا مثلا برو تو بازار بچرخ الکیاستخر برو تو محل تون

اخه میدونی چیه هیچ کدوم تنهایی حال نمیده همش توی خونم اینجا هم دوستی پیدا نکردم اجازه نمیده برم باشگاه شاید یه دوست پیدا کردم با اون برم بیرون

2790
2778
2791
2779
2792