2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اسم کتاب رو بهم بگی؟🥲واقعا لازم دارم

یکی از دوستام هدیه داده بهم
حتی هنوز چاپ نشده. باید به هزار نکته برسه فعلا ۸۰۰ خرده ای تایپ شده

فوق العاده ست و مطمئنم حالتو خوب میکنه

اسی دوست داشتی میتونم کمکت کنم مشکلت چیه

حس میکنم گم شدم 

من بارها از یه سبک اشتباهات ضربه میخورم و هربار خدا دوباره کمکم میکنه ولی باز خودم کارو خراب میکنم

زندگیم راکد شده

حس میکنم دیگه توان انجام کاری رو ندارم

حس میکنم گم شدم من بارها از یه سبک اشتباهات ضربه میخورم و هربار خدا دوباره کمکم میکنه ولی باز خودم ک ...

همین که فهمیدی گمشده ای خیلی خوبه یعنی خدا به هدایتت امیدواره باید ببینی ریشه مشکلاتت از کجاست 

یکی از دوستام هدیه داده بهمحتی هنوز چاپ نشده. باید به هزار نکته برسه فعلا ۸۰۰ خرده ای تایپ شدهفوق ال ...

پس بهتره حتما بخونمش

یه دقیقه من تلمو وصل کنم تازه پاک کرده بودم😭😂

همین که فهمیدی گمشده ای خیلی خوبه یعنی خدا به هدایتت امیدواره باید ببینی ریشه مشکلاتت از کجاست

خداکنه اینطور که میگی باشه...خیلی ناامیدم و حس میکنم دیگه ازم ناامید شد..

خداکنه اینطور که میگی باشه...خیلی ناامیدم و حس میکنم دیگه ازم ناامید شد..

چرا ناامیدی این صفتی بود که ابلیس رو از عرش به فرش کشوند به خدای قشنگت توکل کن باهاش حرف بزن مثل دو تا دوست صمیمی ، نماز بخون یا قرآن با فهم بخون سجده کن به درگاهش خدا بندهاشو خیلی دوست داره و خودش میگه پروردگات هرگز تو را رها نکرده

چرا ناامیدی این صفتی بود که ابلیس رو از عرش به فرش کشوند به خدای قشنگت توکل کن باهاش حرف بزن مثل دو ...

اخه خیلی وقته دیگه صداشو نمیشنوم و حس میکنم داره بهم گوش نمیده

حق با توعه

پرسی که امیدوارم کردی خیلی دلم گرفته بود🥲

اخه خیلی وقته دیگه صداشو نمیشنوم و حس میکنم داره بهم گوش نمیدهحق با توعهپرسی که امیدوارم کردی خیلی د ...

خدا رو باید حس کرد اول اون صدات می‌کنه بعد تو جوابش رو میدی اون هر لحظه با تو هست نزدیکتر از رگ گردن آنقدر خدا مهربونه که قابل قیاس نیست

خدا رو باید حس کرد اول اون صدات می‌کنه بعد تو جوابش رو میدی اون هر لحظه با تو هست نزدیکتر از رگ گردن ...

🥲🥲🥲برام دعا میکنید؟دعا میکنید ببخشتم؟که بتونم دوباره وایسم...