2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت نداره طبیعت بدنته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خب بفهمن 

نرفتی تو صورتشون بگی که. بالاخره از حالات ادم ممکنه بفهمن و این خجالتی نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دقیقا از چی خجالت میکشی؟عزیزم نه تنها بابات میدونه کل نردای دنیا هم میدونن تو یه بازه زمانی خاص تو پریود میشی یکم رشد کنین تروخدا 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

خجالت نداره عزیزم . اتفاقا یک بخش طبیعی از کار بدن ما زن هاست . و پریودی تخمکی است که اگر لقاحی صورت می گرفت ٫ فرزندی به تو می داد . این خیلی زیبا و شگفت انگیز است که اینجوره .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بیخیال بهش فکر نکن سعی کن تعادلت از دست ندی 

برای تو که چیزی نیست یکی اونروز تاپیک زد یادم افتاد بهش که زنه  رفته بود تو مرغ فروشی به فروشنده گفته بود پریودم از دل و کمردرد دارم میمیرم یک خورده مرغ بده برم سوپ بپزم🤣🤣😭😭

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

آقایون فندولشونو میبرن، دادا رو دودور راه میندازن جشن ختنه سورونی میگیرن خجالت نمیکشن 

بعد تو برای چیزی که دست خودت نیست خجالت میکشی، نکش خواهرم 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.