sahellllllllliw مدیر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 عنوان قیافه | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 18 پست متنفرم از قیافه م وقتی آینه نگاه میکنم میخوام گریه کنم بعضی موقع ها اونقد فک میکنم به این مسئله که میخوام خودمو بکشم راحت شم واقعا خستم کاش یکی درکم کنه نگه به قیافه نیس 1403/04/07 | 17:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروته_آ عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2645 مرسی که امید دادی ولی چشم رو چجوری میشه خوشگل کرد خیلی راه ها هست، خیلیلیفت هست، عمل پشت پلک هست، با ارایش میتونی درشت کنی ، مژه بکاری درشت دیده میشه و...قیافه درست شدنیه، شمام زیادی حساس شدی 🗝
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 مگه چشمت چجوریه ک اینجوری میگی نه پف داره نه افتادگی نه چیز دیگه ریزه از اون ریز های بانمک نه ها یجوریههه که خوب نیس کفر نمیکنم ولی چه کنم منم آدمم منم دل دارم منم میخوام خوشگل بودم خیلی اذیت شدم
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3170 نه پف داره نه افتادگی نه چیز دیگه ریزه از اون ریز های بانمک نه ها یجوریههه که خوب نیس کفر نمیکنم ولی ... درک میکنم خودم بابت چهره ام خیلی اذیت شدم و میشم دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 خیلی راه ها هست، خیلیلیفت هست، عمل پشت پلک هست، با ارایش میتونی درشت کنی ، مژه بکاری درشت دیده میشه ... فک کن هیچکدوم اینا تاثیر نداره