2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔 ولی اگه شخصیت و اخلاقش عالی باشه چی

خیلی سخته واقعا 

ممکنه بعد یمدت بخاطر اخلاقش از قیافشم خوشم بیاد

ولی درنگاه اول قیافه خب مهمه چون بعضی اوقات ممکنه یسری بدیاشو بگی خوشگله ولش کن🥲😂

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
182

۱۸۲بلند محسوب می شه واس پسر؟نمدونم والا شاید من قدم بلنده کوتاه بنظرم میاد

البته اونقدر ملاک های مهمی دارم که قد واسم مهم نباشه تا پنج سانت کوتاهتر  از خودم باشه مشکلی ندارم با از اون کمترش هم مشکلی ندارم فقط مشکل اینجاس با بیش از پنج سانت اختلاف خوب دیده نمی شیم کنار هم😅

۱۸۲بلند محسوب می شه واس پسر؟نمدونم والا شاید من قدم بلنده کوتاه بنظرم میادالبته اونقدر ملاک های مهمی ...

الان پنج سانت از من بلندتری؟؟؟؟ 

من پسر هستم. پهلوانان نمی‌میرند 
من ک تصمیم گرفتم راضی شم دلم رف براش

خب اگه خوشت میاد هیچی دیگه مبارکه😂

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.