2777
2789
عنوان

معدل بیاید

350 بازدید | 29 پست

معدل ۱۸ معدل بدیه ۱۸ نیم امسال نهمم معدلم شده ۱۸ نیم میخامم برم هنر بده من الان از چنتا از دوستام پرسیدن گفتن شدن ۱۹ از خودم ناامید شدم من فقط علومو کم آوردم امتحان علوم خیلی سخ بود واقعا معدلم بده؟؟؟امرو کلا گریه کردم😪😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خوبه چرا ناراحت بشیمن معدل نهمم ۲۰ بود پارسال به چه دردم خورد فردا می خوام خودم رو دار بزنم بلکه ...

میدونم ولی آخه از دوستام پرسیدم گفتن بعضیاشون گفتن ۱۹ شدیم من همش حس میکنم ضعیفم ک این معدلم گرفتم در صورتی ک من اگ نمره علومم بالا میشد معدلم ۱۹ میشد امروزم کلی گریه کردم دارم دیوونه میشم😪😪

میدونم ولی آخه از دوستام پرسیدم گفتن بعضیاشون گفتن ۱۹ شدیم من همش حس میکنم ضعیفم ک این معدلم گرفتم د ...

ولشون کن گفتم که فردا می خوام خودم رو دار بزنم شاید مردم این دنیا خیلی بی رحمه معدل پارسالم هم ۲۰ بود به کجا رسیدم؟؟ شاید پس فردا هم خاکم کنن

حالا من که با معدل ۲۰ اومدم دبیرستان کجای دنیا رو گرفتم ک تو داری برای معدل ۱۸.۵ گریه میکنی؟بزرگتر ب ...

اخه من حس میکنم خیلی تلاش نکردم حس ناامیدی دارم تقریبا  یچ نتایج از دوستام ۱۹ شدن ناامید شدم گفتم چرا من نشدم بله درست میگید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز