2777
2789
عنوان

تک فرزندها

66 بازدید | 8 پست

زن و شوهرهایی که فقط یه بچه میارن از تنهایی فرزندشون در آینده نمی ترسن

می دونم هرکس صلاح زندگی خودش رو بهتر می دونه و علاوه بر مسائل اقتصادی که چندین سال بعد خیلی بدتر هم می شه، ممکنه موارد دیگه ای هم علت تک فرزندی بچشون باشه

اما بحث تنهایی فرزندشون باعث نمی شه که نگران باشن؟

چرا 

من تنها نگرانی و عذاب وجدانم همینه 

ولی واقعا در توانم نیست بچه بیارم تو خودم نمیبینم باردار شم و نی نی بزرگ کنم 

بشدددتتت خاطرات بد دارم و تاثیر گذاشته رو ناخداگاهم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم تک فرزند بودم و ازتون خواااهش میکنم که به خاطر مسائل اقتصادی هم که شده باعث تنهایی و افسردگی بچتون نشین 💔🥲

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨

من خودم تک فرزند نیستم اما چندتایی تک فرزند تو اطرافیان داریم همشون راضی و خوشبختن 🤭 بزرگاشون که ۲۰-۳۰ ساله‌شونه خیلی هم خوشحالن از تک بودن به زبونم میارن! نمیدونم دیگه! احتمالا سلیقه‌ایه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
چرا یدونه دارم ۱۴ سالشه

اونایی که فقط یه بچه دارن تمام وقت و سرمایشون رو برای بچه می ذارن، اما واقعا تنهایی و بی کسی هم خیلی سخته مخصوصا ایینکه روابط فامیلی خیلی کمرنگ شده و الان اکثرا با همون پدر و مادر و خواهر برادر رابطه دارن

اونایی که فقط یه بچه دارن تمام وقت و سرمایشون رو برای بچه می ذارن، اما واقعا تنهایی و بی کسی هم خیلی ...

دلیل من اینا نیست 

واقعا ربطی هم نداره 

همه جور انساتی وجود داره 

مگه فقط تک فرزندها این مشکلاتو دارن .

دلیل من همون بارداری و بچه داری ِ سخت بود 

حتی وقتی میشنوم کسی بارداره من دلم خالی میشه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن