2777
2789
عنوان

چالش لاغری

79 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

هرکی میخواد لاغر کنه بیاد اینجا

بهم دیگه انگیزه بدیم من ۲۳سالمه

وزن قبل بارداریم ۶۹ بود

تو بارداری شدم ۸۵

الانم ۷۹ هستم 

بچم ۱۹ماهشه شیرخودمو میخوره ولی تو شیردهی وزن کم نکردم

تیرویید کم کار هم دارم که قرص خوردم کنترل شد الان قرصم قطع کردم

شرایط باشگاه رفتنم بخاطر بچم ندارم میخوام تو خونه ورزش کنیم

بیاین از راهکارای لاغری بگین میخوام برسم به ۶۵ میدونم راه سختیه ولی میخوام واقعا جدی شروع کنم این دفعه

سلام من ۲۰سالمه ،تیرویید کم کار داشتم یمدت قرصامو ول کردم،۷۰کیلو بودم شدم ۹۶کیلو الانم از بهمن شروع کردم تا فروردین شدم ۸۴کیلو فروردین و اردیبهشت تق و لق رژیم گرفتم از خرداد شروع کردم و شدم ۸۱کیلو میخام تا ۷۰ادامه بدم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من ۲۰سالمه ،تیرویید کم کار داشتم یمدت قرصامو ول کردم،۷۰کیلو بودم شدم ۹۶کیلو الانم از بهمن شروع ...

عزیزم تو این مدتی که قرصتو قطع کردی تیروییدت نرمال بود من ازمایش دادم عدد ۳خورده ای بود

رژیمت چجوریه میشه بهم بگی

عزیزم تو این مدتی که قرصتو قطع کردی تیروییدت نرمال بود من ازمایش دادم عدد ۳خورده ای بودرژیمت چجوریه ...

من از بهمن تا فروردین فستینگ ۱۶ساعته بودم 

هنوز آزمایش ندادم تازه قصد دارم برم آزمایش بدم بعده  ۶ماه 

الانم کم خوری میکنم احتمالا وسطای هفته میرم برا وزن کشی

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من از بهمن تا فروردین فستینگ ۱۶ساعته بودم هنوز آزمایش ندادم تازه قصد دارم برم آزمایش بدم بعده ۶ماه ...

افرین به ارادت عزیزم😍

به نظرت من بچه شیرمیدم رژیم فستینگ بگیرم اشکال نداره الان دیگه بهش کمتر شیر میدم مثلا روزی سه بار

افرین به ارادت عزیزم😍به نظرت من بچه شیرمیدم رژیم فستینگ بگیرم اشکال نداره الان دیگه بهش کمتر شیر می ...

شما باید با دکتر حرف بزنی بنظررم شما کالری شماری کن