2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 123 پست
من دوتا دارم اینو نمیخوام.زندوی بهم سخت میگذره نمیت. نم جمع و جورشون کنم سنی ازم گذشته حالم بده ...

بخدا از همهههه بچه هات برات شیرین تر میشهههه😍🤍

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیزاول اینکه سقط نکن،جنین گناه داره

دوم اینکه اگه تصمیمت قطعی هست میتونی قرص مصرف کنی

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

ای کاش سقط میشد. منو نجات میداد. این وضع زندگیم افسردگی شدید حالم بهم میخوره از هرچی نی نی هست نمیخ ...

میدونم شرایطتون سخته ولی اینکه راهکار نیست. زنگ بزنین 1480 مشاوره رایگانه
یا زنگ بزنین اورژانس اجتماعی 123

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ای کاش منم از دست بدم. . شرایط منو نداری تو رو خدا چه کار کردی از دست دادی

خدا خواست!

من هیییییییییچ کاری نکردم

الانم اگه خدا نخاد...نی نی شما هیچیش نمیشه

زور الکی نزن😅

زندگیتو کن و از بارداریت لذت ببر😍

تو یه تو دلی ناز داری تو دلت🥰🍒

باهاش صحبت کن آروم شی

بخدا اونم یه انسانه و حق حیات داره

توروخدا نماز و قرآن و دعا مرتب بخون

خصوصا ذکر صلوات ک دلت آروم بگیره

خب میشن سه تا چند سالته مگهبنیه داری فقط حوصله نداری میفهممت نصیحت ام نمیکنمولی بعدا میفهمی چه نعمتی ...

سی وشش   شوهرم همش میگه تو پیر شدی  باید از اول مینداختی.  همش به قیافم ایراد میگیره  پیر میشم همینا قدر نارو نمیدونن بچه بیارم  از درد زایمان. پیر میشم 

چه طوری از دست دادی. خدا از من می‌گرفت. از تو نه. خدا هم کا اشو نمی‌فهمه

کفر نگووو جانم

خدا حکمت کاراش رو خیلییییی بهتر از من و تو میفهمه

مراقب نی نی جون باش

قراره بزرگ شه و بشه پشتیبان و مرد زندگیت🩵

دورت بگردم خدا کمکت کنه به بچت نگو جنین عزیز دلم اون یک انسانه مث بچه های دیگت برو دکتر عزیزم شرایطت رو به یکی بگو ببرت دکتر طب سنتی یا همین دکتر معمولی کمکت کنن خدا به معصومیت تو دلیت بهت آرامش بده برات آیت الکرسی میخونم اگه هیچ کسم نداری در یه همسایه رو بزن بگو حالم بده بهم کمک کنید برم دکتر

سی وشش شوهرم همش میگه تو پیر شدی باید از اول مینداختی. همش به قیافم ایراد میگیره پیر میشم همینا ...

اولا که پیر نیستی همسنات تازه بچه دوم میارن بعضیا 

دوما زایمان و بچه ادمو پیر نمیکنه 

توجه به حرف مفت بقیه حتی شوهر یا دست کم گرفتن خودت پیرت میکنه 

به حرفاش توجه نکنننننن مردا اصلا آدمن مگه احساس دارن مگه 

فقط به فکر خودت و بچه هات باش جوش هیچی رو نکن خوش بگذرون با بچه هات 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐