2777
2789

من اهل شیرازم 

خانوادم شهرستان شیراز 

خانواده شوهرم یزد 

همه دخترا از ۱۸تا ۲۵ دیگه ازدواج میکنن استثنا هم هست

شما از کدوم قاره اومدی که میگید بالای۳۰😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اجازه بدید آدما هروقت راحتن ازدواج کنن. اینکه یکی بگه زود ازدواج کنید با کسی که بگه دیر ازدواج کنید هیچ فرقی نداره. جفتشون تو کاری دخالت می‌کنن که بهشون مربوط نیست

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

خوب زود ازدواج کنن 😐

هر کس شرایط خونه پدرش جالب نیست بله زودتر 

حالا هر کی ازدواج کرده تاج بالا سرش گذاشتن؟

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والا من تو همین ایرانم. حتی تهرانم نیستم. یه شهر دیگه‌ام‌ . فامیلای ما یک دختر ۲۳ عروسی کرد بقیه همه بالای ۲۵! ۱۸ و ۲۰ و اینا نداریم. خوبه اینا رو بدونی که تو همین ایران خیلیا اینجورین.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

من از قاره نیومدم اتفاقا شهرستانم و خانواده من دختر و پسر بالای ۳۰ ازدواج میکنن . زندگیاشون عالیه واقعا بخاطر همین این سن توصیه میکنم . همشون شاغل تحصیل کرده رفاه مالی پختگی کامل تفریحات دوران مجردی کامل .

هر کسی هدف و مدل و فرهنگ زندگیش فرق میکنه ولی با توجه به جامعمون بهتره فرصت بدیم دخترهامون وارد جامعه بشن چه از طریق تحصیل چه کسب مهارت، ارتباط و استقلال و یادبگیرن خوشی کنن و تجربه کنن بعد براساس انتخاب و تجربه وارد مرحله زندگیشون بشن