2821
2789
عنوان

مرگ دوست

249 بازدید | 13 پست

بهترین و صمیمی ترین دوستم رو به خاطر کرونا از دست دادم ...همسرش ازدواج کرد ...و من یاد عشق و عاشقی دوستم و همسرش میفتم میگم مردا چه بی وفان .

حق داشت ازدواج کنه اما یهو همه رو حتی خانواده ی همسر فوت شده اش رو گذاشت کنار .آخه خانواده ی دوستم خیلی داماد رو دوست داشتن و حمایتش کردن ..دوست من وقتی ازدواج کرد همسرش هیچی نداشت به همسرش خونه دادن کار دادن .ولی .....

تمام شد ...

روح دوست من و همه ی رفتگان شاد باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا داماد جماعت و نباید پرو کرد

اینجا تو نی نی سایت تا حرف می زنی میگن چطور به پسر میدن به دختر نمی دن 

بابا فرق داره 

پسر نون اوره وظیفه خونه و امکانات فراهم کنه 

همه چی هم به اسم خودشه 

ولی جدیدا دختر میدن خونه میدن جهاز میدن  آخرشم  شوهرش از بیگاری یا خیانت می کنه یت زبونش درازه

حالا کار به این بنده خدا ندارم کلی گفتم

ولی جوری که حرفاتو درک میکنم...🗿🖤

نمی‌دونم چرا الان به فکرش افتادم ...

خیلی دلم براش تنگ شده 

مامانش خیلی جوونه ...توی ده سال دو تا بچه اش رو از دست داد دوستم و داداشش ...

مامانش گریه میکرد و بهم می‌گفت دامادم جواب تلفن منو نمیده ولی خبر نداره که دامادش به من گفت همسر جدیدم گفته باید خاطرات گذشته رو پاک کنی و دیگه با خانواده ی همسر مرحومت ارتباط نداشته باشی ...

خوب دیگه بعد فوت طرف که دیگه نمیشه با خانواده ش همچنان در ارتباط بود، خیلی سخته

ولی قطع ارتباط کامل خیلی سخت تره ...یه روزی تو خانواده اونا بوده مثل پسر دوستش داشتن ..بهش خونه و ماشین دادن ..کار دادن ..

اینا کفایت نمیکنه برای احوالپرسی ساده 

ولی قطع ارتباط کامل خیلی سخت تره ...یه روزی تو خانواده اونا بوده مثل پسر دوستش داشتن ..بهش خونه و ما ...

اگه نوه‌ای داشته باشند خوب بهانه ای وجود داره برای حفظ ارتباط در غیر اینصورت همون بهتره ارتباطشون کم بشه، دیدنش دردشون رو تازه تر میکنه، حالا فرق نداره طرف عروس خانواده باشه یا دامادشون 

اگه نوه‌ای داشته باشند خوب بهانه ای وجود داره برای حفظ ارتباط در غیر اینصورت همون بهتره ارتباطشون کم ...

بچه دار نمی‌شدن مشکل هم از همسر دوستم بود ...

آرام آرام یکی رو میزارن کنار یهویی خیلی بده ...ما تو آشناها داریم که حتی بعد از فوت عروس یا داماد با این که بچه نداشتن هنوز عیدا بهشون زنگ میزنه 

کلا داماد جماعت و نباید پرو کرداینجا تو نی نی سایت تا حرف می زنی میگن چطور به پسر میدن به دختر نمی د ...

مگه خودمون بی دست و پاییم گلم 

اگر پدر من به من چیزی بده در اختیار منه نه همسرم و نباید بین دختر و پسر فرق گذاشت 

عروس هم میخوره دوتا فحش میده فرقش چیه 

به جای اینکه کلا به دختر چیزی ندید به دختراتون یاد بدید اختیار اموالشون دست خودشون باشه نه اینکه تقدیم شوهر کنند 

مگه خودمون بی دست و پاییم گلم اگر پدر من به من چیزی بده در اختیار منه نه همسرم و نباید بین دختر و پس ...

والا ما هر کی و دیدیم که داماد و پرو کرد خیر ندید 

بعد هم عروس که چیزی به اسمش نیست 

وظیفه پسره تامین کنه زنشو نه خانواده زن 

‌مردی که عرضه نداره امکانات اولیه رو فراهم کنه خب زن نگیره 

قرار نیست هم جهاز بدی هم خونه 

اون عروسم جهاز واسه خودش میاره پسرم خونه که وظیفشه 

من چیزی که تو عرف جامعه است و نتایجش و دیدم گفتم 

وگرنه هر کسی اختیار مالش و داره اصلا بده تا خرخره داماد بخوره اگه قدران بود از عجایب خلقته

والا ما هر کی و دیدیم که داماد و پرو کرد خیر ندید بعد هم عروس که چیزی به اسمش نیست وظیفه پسره تامین ...

فکر کنم اصلا نخوندید چی گفتم 

منم دارم میگم به داماد نباید داد باید به دخترت بدی  

جهیزیه هم طبق قانون بگی وظیفه داماده جای چهار تا وسیله باید به دختر هم ملک و ماشین و پول بدی که به دردش میخوره یا حالا طبق عرف یه جهیزیه معقول هم بدی 

عروس چیزی به اسمش نیست داماد هم نیست. به اسم پسر و دختر باید باشه نه عروس و داماد

فکر کنم اصلا نخوندید چی گفتم منم دارم میگم به داماد نباید داد باید به دخترت بدی جهیزیه هم طبق قانون ...

خب تو ایران این کار و نمی کنن 

آفرین جهیزیه ندن خونه به اسم دختر بدن این خوبه 

ولی جهیزیه تا خرخره میدن خونه میدن خرج نوه و همه چی هم تا آخر عمر میدن 

خب این مرد جاش گرم و نرم بیکار میشه خیانت هم می کنه زبونشم درازه تازه طلبکارم هست