2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

97 بازدید | 8 پست

سلام 

کسی بوده مشکلات زندگیش زیاد باشه جوری که ندونه به کدوم فکر کنه بعدش نذری کرده باشه یا چله ای برداشته باشه یا هر کار دیگه ای انجام داده باشه همه مشکلاتش اوکی شده باشه؟؟

میدونم مشکلات همیشه و برای همه کس هست اما من تقریبا ۵ سالی میشه که زندگیم پر مشکلات بزرگ و کوچیک شده و نمیدونم چکار کنم

حتی افتادم به کفر گفتن و دارم ایمانم رو از دست میدم 

اگه تجربه ای دارید لطفاً بگید و اگه میشه توضیح بدید شاید یکم روحیه گرفتم😭😞😢

سلام ، من نذری چیزی نکردم ، و حقیقتا خودم آدم مذهبی نیستم اصلا ولی خودت باید خیلیاشونو حل کنی و از خدا اراده شو بخوای فقط و اینکه مسیرو هموار کنه برات

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

و اینکه خدا قبلش به ما قدرت فکر داده ، حالا چه کم چه زیاد ، و اینکه واقعا ی سری جاها چاره ای جز تحمل نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، من نذری چیزی نکردم ، و حقیقتا خودم آدم مذهبی نیستم اصلا ولی خودت باید خیلیاشونو حل کنی و از خ ...

کلی دعا کردم 

شب و روز

خیلی تلاش کردم 

واقعا دیگه نمی کشم. بریدم 

دیگه از دستم کاری برنمیاد😞

کلی دعا کردم شب و روزخیلی تلاش کردم واقعا دیگه نمی کشم. بریدم دیگه از دستم کاری برنمیاد😞

میتونم بدونم مشکلات چی هستن؟

میتونم بدونم مشکلات چی هستن؟

خیلی زیادن 

برای خودم و برای خانوادم 

بعضیا قابل عنوان کردن 

بعضی هاشم غیر قابل عنوان کردن

فقط یکی از این هزار تا مشکل قابل حل شدنه به دست من که اونم در توانم نیست.خیلی تلاش کردم ولی نشد

عزیزم میدونم چی میگی، تحمل یه سری چیزا واقعا سختا. بعضی وقتا از شدتِ اعتقادِ  و امید زیاد و اینکه بعدش ناامید میشی، بی ایمانی میاد به سراغت. اینکه از آینده ی مشکلاتت خبز ندارین، این بیشتر اذیتت میکنه و دوست داری بدونی تهش چی میشه ؟ کی تموم میشه این روزای سخت. اما این میزانِ قوی بودنه ماست که مشکلات رو به چشممون بزرگ یا کوچیک جلوه میده. به قول عباس موزون: کل زندگیِ ما همین واکنشای ما نسبت به اتفاقاست.از یه طرفی دلت گرمه که خدا مشکلاتت رو حل میکنه، از یه طرف نگرانی که پس چرا هنوز جوابتو نداده. از خدا میخوام مشکلاتت به زودی حل بشه.

راستش خودم یه ختمی دیدم میگن که خیلی خوبه با اعتقاد بخونیش، ذکر استغفارِ ۴۰۰تاییِ امام صادق. دو ماه باید انجامش بدی. تو گوگل بزن میاره برات

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

عزیزم میدونم چی میگی، تحمل یه سری چیزا واقعا سختا. بعضی وقتا از شدتِ اعتقادِ و امید زیاد و اینکه بع ...

واقعا همینه تازه وقتی میبینی خودت و اطرافیانت بخاطر این مسئله دارید آب میشید بدتر

مرسی عزیزم

حاجت روا بشی 🩵

برام دعا کن