2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

59 بازدید | 6 پست

ما زنها بدبخت  ومظلومیم ،اینجا فقط مردها آدم حساب میشن ،ما ماست حساب میشیم که بعد از یه زمانی میشیم ترشیده 

ما کالا حساب میشیم ، ما کلا آدم فرض نمیشیم اینجا 

رفتار اطرافیانم تلنگر شد درس بخونم فقط جمع کنم برم از ایران 

حتی شده اونور زجر بکشم 

بگید چند سالمه انگ ترشیده میزنن؟؟۱۶ سالمه 

ای خداااااااااااا 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

همچین نظر و حسی نسبت ب خودم و جنسیتم ندارم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم به شخصه توصیه ام همینه که درستو بخون، برو اونور آینده تو بساز

اینجا حالا حالا درست نمیشه. مگر اینکه بمونی و چشمتو رو خیلییی چیزا ببندی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفم با نظر شما 

اما امیدوارم شرایطی که درونش قرار گرفتید تلنگری باشه 

براتون جهت پیشرفت و اثبات شما به افرادی که چنین دیدگاه پوچی دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اگ کالا حساب میشید

مقصر خودتونید

وقتی برای مهریه چونه میزنید

مقص خودتونید

دیه زن نصفه ارث نصفه دست شما نیست دست دولته

تو خارج ازدواج این شکلیه

تمام حقوق برابر اموال هم برابر تقسیم میشه

ولی ایرانیا میگن مهریه حق زنه

و در مقابلش تمام اختیارات شما میوفته دست شوهر

در صورتی که میتونید برابر باشید

کمی عقل کمی تفکر اونا میگن تو چرا تاثیر می پذیری پس تو هم تفکرات اون هارو داری که تاثیر میذاره روت و ...

خیلی اذیت  میکنن 

فکر کن خانوادم هستن 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره