2777
2789
عنوان

دارم میمیرم توروخدا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست
نگران نباش .خوب زنگ بزن تا خیالت راحت بشه خودتم اذیت نکن

🥺🥺🥺

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا زنگ بزن خجالت ندارع

خودش الان پیام داد 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
اخه میدونه چقد نگرانش میشم

اونم میدونست ولی دیگه وقتی موقعیت نیست نمیشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
اونم میدونست ولی دیگه وقتی موقعیت نیست نمیشه

الان اومده 

الان اومده

به سلامتی دیدم گفتم چیزی نیس

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
به سلامتی دیدم گفتم چیزی نیس

فداتشم الهی