2777
2789
عنوان

فاز جاریم چیه

147 بازدید | 2 پست

برادرشوهرم و شوهرم یکم با هم بحث کردن خیلی کم 

جاریم اومد از من گله کرد منم گفتم بزار خودشون حل کنن یکم با خودش غر غر کرد که گناه فلانی (برادرشوهرم)چی بوده خانوادش اینجورین و ....

منم بی محلش کردم الان چند روزیه میبینم کلا حرف نمیزنه باهام یا خیلی کم 

تو یه ساختمونیم 

بخدا اینقدر حرصم گرفته آخه شوهرم ک برادرشوهرم کلا اینجورین از هم عصبانی میشن ولی فقط دو دقیقس

اونوقت انتر خانم برا من قیافه گرفته والا منم نه اینگه واضح نشون بدم ناراحتم با همه بگو بخند میکنم فقط سگ محل اون کردم نه به شوهرم نه به بقیه هم چیزی نگفتم دوست ندارم این خاله زنک بازیارو

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

خب بعضی ها بلد نیستن خودشونو از مشکلات همسرشون کنار بکشن. تجربه اش از شما کمتره. رفتار شما درسته. شما هم بی محلی کن خودش خوب میشه

دو تا برادر اختلاف هم داشته باشن خوب میشن. هم خونن. ی جوری حلش میکنن. عروس نباید دخالت کنه که جاری ات نمیدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.