2777
2789
عنوان

شما باشین با این پسر ازدواج میکنید

133 بازدید | 10 پست

خوش اخلاقه،احترام میذاره،شاغله درامده معمولی داره،خانواده آبرو مندی ام داره درخواست نابه جایی ام تا حالا نکرده باشه..کارش صافکاریه...خسیس هم نیست ،خونه و ماشین هم نداره...ولی طبقه بالای پدرشوهرشون هست و اونا میگن اول زندگی بیاید همینجا اگ میخواید خونه ی تمیز و شیکی ام هست اگرم نه که اجاره کنه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

هر کسی یه معیاری داره این سوال درست نیست شما بر اساس معیار خودت باید ببینی میتونی کنار بیای یا نه ،من باشم نه قبول نمیکنم 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبقه بالای پدر شوهرشه؟؟؟what???

مثلا داشتم  میگفتم دختره طبقه بالای پدرشوهرش هست اگ بخواد بشینه اگرم نخواد اجاره

هر کسی یه معیاری داره این سوال درست نیست شما بر اساس معیار خودت باید ببینی میتونی کنار بیای یا نه ،م ...

این سوال درست یا نادرستیش که چیزی نیست بالاخره ی سری معیاره میخواستم ببینم مورد پسنده چند نفره

مثلا داشتم میگفتم دختره طبقه بالای پدرشوهرش هست اگ بخواد بشینه اگرم نخواد اجاره

ب نظر من که معقوله

حالا باید ب حرف دل گوش داد❤

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

خب با معیارای من همخونی نداره. ولی ممکنه یکی دیگه بپسنده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

این سوال درست یا نادرستیش که چیزی نیست بالاخره ی سری معیاره میخواستم ببینم مورد پسنده چند نفره

اگه بصورت موقت منزل پدر شوهرتون بمونین بعد یمدت یا اجاره کنین یا خودتون صاحبخونه بشین خوبه.

اما اولش با همسرت شرط کن یکی دوسال بیشتر بالا نمونین چون سخته.