2821
2789
عنوان

موش تلگرام

139 بازدید | 20 پست

به نظرتون مسخره بازیه؟

کسی هست نداشته باشه و معتقد باشه دروغ و بازی دادن هست؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیست میشه قطعا

ولی ارزش کمی میگیره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

من دیشب خوابشو دیدم که واقعیه اصلا بهش فک نکردم. یکی اومد گفت فروختم تو خوابم بخدا 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
اره من کلا ندارمش و فکر میکنم همش الکیه

من دیگه دیدم همه دارن چند روز پیش گرفتم گفتم یهو دیدی پول داد سر من بی کلاه موند ولی فرند میخواد سکه نمیده بدون فرند 

میشه لینکشو براتون بفرستم اگه نخواستی بعدا حذف می کنی ولی یه بار باز کن برو برنامه که به من سکه بده🥲

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
من دیشب خوابشو دیدم که واقعیه اصلا بهش فک نکردم. یکی اومد گفت فروختم تو خوابم بخدا

لینک میخوای بفرستم

من دیگه دیدم همه دارن چند روز پیش گرفتم گفتم یهو دیدی پول داد سر من بی کلاه موند ولی فرند میخواد سکه ...

نه معذرت می‌خوام عزیزم زیاد تو تلگرام فعالیت ندارم الانم حذفش کردم کلا 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 
لینک میخوای بفرستم

ن شیطون خودم دارم   

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
من خیلی وقته پاکش کردم

چطوری پاکش می کنن ؟

نه معذرت می‌خوام عزیزم زیاد تو تلگرام فعالیت ندارم الانم حذفش کردم کلا

باشه مرسی

2823
2791
2779
2792