2777
2789
عنوان

جداشدن و طلاق

112 بازدید | 7 پست

شوهر من ادم رکیه هر چی تو دلش و فکرش باشه سریع میگه هم خوبه هم بد الان بهم گفت اونجوری که فکر میکردم نه خودت هستی نه خانوادت این قدر حرف زد که من گفتم تقصیر من بود اشتباه از من بود جواب بله دادم بهم گفت اگه عذاب وجدان داری بیا جدا بشیم هر کس بره سر زندگی خودش به همین راحتی گفت به قلب منم فکر نکرد به نظرتون من چیکار کنم هنوز عقدیم نرفتیم سر زندگی خودمون تازه ۴ ماهه

یه مشاوره برین حتما

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم دختر روستام گفت فکر میکردم سطح فکرت بازه همه چیزو میدونی الان میبینم خانوادت تاثیر گذاشته روت و فکرت مثل هموناست به خاطر این پشیمونه میخواد جدا بشه 

میشه درستش کرد یا واقعا جدایی راهشه؟

جدا شو

دوسش دارمم جهنم از قلب خودم خانواده ام و فامیلمو چیکار کنم مهریه مو بگیرم از شهرمون برم  خسته شدم اینقدر حرف زده بهم الان گفت جدا شیم قلبم درد گرفت یه قطره اشک نریختم🥲