2777
2789

نه

الکی نه به خودت نه به بقیه استرس نده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسفند پارسال.  خرداد امسال.. تپل... تپل میگم تپل میشنوی.. درگیر شدم.. در حدیکه کلا از شدت سرفه صدامو از دست دادم به مدت یه هفته.. تب و لرز... بی حالی... سرفه های خلطی وحشتناک.. گرفتگی عضله.. کلا حس میکردم ریه هام کار نمیکنه نغس کشیدن شده بود سخت ترین کار دنیا برام.. فقط بگم قدر سلامتی رو بدونید.. خیلی درد ناک بود.. 

کلا مردم از شایعه خوششون میادکرونا ضعیف شده کسی بگیره معمولا خطرناک نیستکه بخواد موج بیاد دیگه

من آدمی نیستم بخوام چیزی شایعه کنم چون اطرافیانم وخودم گرفتیم واین سایت هم زیاد دیدم تواین مدت گرفتند گفتم اما شما ناالان مبتلانشدین واطرافیانتون هم نگرفتند انشالا که کلا نگیرید 

من آدمی نیستم بخوام چیزی شایعه کنم چون اطرافیانم وخودم گرفتیم واین سایت هم زیاد دیدم تواین مدت گرفتن ...

اردیبهشت واوایل خرداد زیاد بود علایم آنفولانزا و ..الان کم شده

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اسفند پارسال. خرداد امسال.. تپل... تپل میگم تپل میشنوی.. درگیر شدم.. در حدیکه کلا از شدت سرفه صدامو ...

وای بعد بعضیا میگن شایعه نکن وکرونا خبری نیست من یه نفردرکت میکنم ریتون درگیر شد؟عکس ریه گرفتید؟خرداددرگیری ریه داشتید یا قبلش ؟منم دی ماه پارسال گرفتم اول یکم گلودرد داشتم بعد که خوب شد سرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وببخشید اسهال وسنگینی قفسه سینه اضافه شد الان بعد چندماه هنوز بعضی مواقع سرفه دارم ونفس تنگی تازه خداروشکر درگیری ریه نداشتم وترشحات بینیم سبز میشه 

مطمئنم ریه هام درگیر شد.. گلاب به روتون سرفه میکردم تکه های بزرگ خلط سبز باعرض پوزش پرمیشد دهنم.. بالا میاوردم.. ولی دکتر نرفتم.. من کلا بادکتر رفتن مشکل دارم.... بمیرمم دکتر نمیرم.. 

اردیبهشت واوایل خرداد زیاد بود علایم آنفولانزا و ..الان کم شده

اتفاقا برعکس انگار بیشتر شده اکثرا برای پارسال مخصوصا دایی من زن وبچش کل زمستون پارسال رودرگیر بودند تازه دوباره حدود یکی دوماه پیش گرفتند خفیفتر وخوب شدند خانواده خالم اینا هم گرفتند و...