2777
2789
عنوان

همسایمون بهم تیکه انداخت

500 بازدید | 29 پست

من چند وقت پیش برا پسرام دو تا دوچرخه گرفتم وقتی آوردیم همسایه جلو در بود و دید و اونم دوتا پسر داره قیافش از اون روز رفت تو هم با من حرف نمیزد چون خودش خسیسه و نمیخره در حالی ک هم خودش و هم شوهرش و دخترش کار میکنن .از وقتی دوچرخه خریدم بخدا همش بچها مریض بودن و خودم و آخر تخم مرغ شکوندم.یه دوچرخه میدونم ارزش آنچنانی نداره فقیرترین آدمم برا بچش میخره ولی این خانم.

بعد یمدت طولانی این خانم قیافه گرفت و حرف نمیزد با من دیروز پسرم جلو در بازی میکرد منم کنارش بودم و خانمای همسایه حرف میزدن گفتن فلانی ماشین خریده یکی از همسایه ها بعد زنه برگشته بمن میگه مردم ماشین میخرن من و تو هم دوچرخه. خیلی بهم بر خورد میخاستم بگم تو همون دوچرخه هم نمیتونی بخری گفتم دل نشکنم 

هم اسراف کردید با هدر دادن تخم مرغ

هم بیخود خودتون رو درگیر این چیزا کردید

واقعا ارزش جان عزیزتون رو نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میگفتم برای همین دوچرخه هم بعضیا جلو چشمم تب کردن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

همسایه هامون تا از در بری بیرون میپرن بیرون یعنی انقد فضولن درو باز کنی درو باز میکنن

به خاطر همین میگم ..نرو کوچه حتی به خاطر بچت 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

وقتتو با خاله زنکا هدر نده. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را