2777
2789
عنوان

طلاق با دو تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 42 پست

عزیزم پدرت الان سخت میگیره یواش یواش راضی میشه به استقلالت فقط شرایط،و زمینش رو فراهم کن شغل دومی پس اندازی،داشته باشه که خواستی خونه بگیری راحت باشی این شوهرت چیزی نداره که بخای برگردی بهش مگه اینکه دیوانه باشی ولش کن بره فقط سعی کن ی چیزی ازش بگیری به خاطر بجه هات برو مشاوره روحیتو قوی کن باور کن جدایی و تنهایی شرف داره تا به زندگی در کنار آدم بی تعهد آینده رو کی دیده شک نکن شرایطت خیلی بهتر از الانت میشه به خدا توکل کن دستتو بزار رو زانوهات یا علی بگو پاشو به عشق بچه هات اگر شوهرتم گفت برگرد کلی شرط و شروط محضری براش بزار نه اینکه التماسش کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵به بالا

خدا رو شکر ان شاالله پر برکت باشه براتون منم اگر جدا بشم و سرپرست حضانت بچه هامم با من باشه تقریبا 15 میشه. خدا رو شکر پسرتون هم بزرگه. بچه های من یکی هفت و یکی هشت ساله ان. 

اصلا حالم خوب نیست از خودم بدم میاد انقدر ضعیفم. شوهرم هر کاری که دلش خواست باهام کرد همه جوره توهین ...

نمیدونم  چی بگم ک تسکین بشه چون شوهر خودم چنین عوضی تشریف داره دیشب دنیایی خارو خفیفم کرد منم ۲۰ ساله تحمل کردم اما الان واقعا موندم دیگه کشش ندارم طلاق بگیرم با این خرج ها چکار کنم آدم تنبلی نیستم اما اونقدر در زندگیم کم گذاشتم ک یکسره مریضم بدنم با ۳۹ سن هیچ کششی نداره برای بلند شودن نگیرم هم اعصاب بچهام خرابه هم خودم امیدوارم امروز خبر مرگش بیاد چون نه پدر مهربون و دلسوزی بود نه همسر خوبی

خدا رو شکر ان شاالله پر برکت باشه براتون منم اگر جدا بشم و سرپرست حضانت بچه هامم با من باشه تقریبا 1 ...

سلام عزیزم

وقت بخیر 

ما شرایط مون‌ خیلی شبیه همه 

منم در حال جدایی با دو بچه هستم 

میشه با هم بیشتر صحبت کنیم؟؟

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
منم میخوام طلاق بگیرم امابچه هارو بهم نمیده .معلم هستم پسرم کوچیکه طبق قانون مال اونه.چکارکنم دارم د ...

سلام عزیزم منم معلمم چند تا بچه دارید پسرتون چند سالشه