اگر همسرتون ماشینی که خودتون تو مجردی کار کردید و خریدید رو همیشه سوار بشه و ماشین خودشو بزاره تو پارکینگ چون مدل بالاتر و گرون تره و نمیخواد آسیب ببینه شما ناراحت میشید؟
واکنشتون چیه؟
من ناراحت نمیشم ولی دوستم بهم گفت نزار نابودش کنه بفروشش طلا بخر یا پس انداز کن پولشو
سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
یه کاری میکنم ماشین گرونه رو بزنه ب اسمم😁😁😁ماشین ارزونه رو هم میفروشم میدم طلا پس انداز
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم حرف دوستتو گوش نکن تا الان با ارامش زندگی کردی . استفاده کنه چه مشکلی داره ماشین برای استفاده هست حالا اگر ماشین ارزونتر باشه اصطحلاک و خرجش و سوختش هم کمتره و از یه ماشین استفاده کردن منطقی هست تا خرجه دوتا ماشین روداد