2777
2789
بنظرم کاری ب کارش نداشته باشین از دور کنترلش کنین چون هرچقدر محدود بشه با شدت بیشتری سمت این کار میر ...

خب بدتر غرق میشه . مستأصل شدم بخدا  . نمیدونم چیکار کنم

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگید اگر هم به هم علاقه داشته باشند اولا که این سن زمان مناسبی نیست یعنی میخواد باهاش ازدواج کنه؟

اگر بله براش بگید شرایطش نداری کسی قبول نمیکنه فلان و بهمان و اینا

بفرستید دنبال نخود سیاه حالا فعلا درست بخون فلان کار داشته باش سعی میکنیم نظر اون دختر خانوم رو هم بفهمیم چیه

اصولاً این احساسات رد میشن

کاری ساخته نیست از شما واقعاباید خودش عاقل باش

اگه خانواده خوبی باشه اشکال نداره . ولی متاسفانه  خانواده خرابی داره . دختره خودش هم دختر نجیبی نبست 

منم دقیقا ۱۵ سالمه

وای خدا تو هم ؟ چه مرگتون شده آخه  . پدر  مادرتون چه گناهی کرده که شما توی این سن کم مبتلا شدین . من همسن شما بودم از سایه پدر مادرم وحشت میگردم  

آهان خب پیش بره مطمئنا نمیزارن اینکار کنه

اصلا اینکه اونا بفهمن خیلی بده 

چون مطمئنم باهاش برخورد خوبی نخواهند داشت  من میگم  خودم از سرش بندازم ولی نمیدونم چیکار کنم

وای خدا تو هم ؟ چه مرگتون شده آخه . پدر مادرتون چه گناهی کرده که شما توی این سن کم مبتلا شدین . من ...

نه من یکم قضیه ام فرق داره( از پروفایل اشتباه نگیرید من پسرم )

این دختره بچه ی دوست بابامه از بچگی باهاش بازی می‌کردم بعد رفتن مشهد ما تهرانیم ، بعد از هفت سال فقط چند دقیقه از دور همدیگه رو دیدیم ، مامان بابام هم فهمیدن ولی خب باید بزرگ بشیم 

کاربر آقا
اصلا اینکه اونا بفهمن خیلی بده چون مطمئنم باهاش برخورد خوبی نخواهند داشت من میگم خودم از سرش بندا ...

خب پس تلاشت کن. ببین اگه باهاش رفتار مناسبی هم نکنن باز به ضررش نیست چون اینکه روی اون دختره هی زوم کنه بیشتر براش بده

این کاربری دست شونصد نفره😵‍💫🥴😂 
بهش بگید اگر هم به هم علاقه داشته باشند اولا که این سن زمان مناسبی نیست یعنی میخواد باهاش ازدواج کنه ...

واقعا حالم بد شد بخدا . آخه این سن درس خوندن و بچگی کردن ایناس . نه سن عاشقی و سوختن و به آرزوها نرسیدن

خب پس تلاشت کن. ببین اگه باهاش رفتار مناسبی هم نکنن باز به ضررش نیست چون اینکه روی اون دختره هی زوم ...

اصلا شاخ درآوردم  پسر به این مودب و درسخون و نماز خون و هزار ویژگی مثبت  دیگه  نمیدونم چرا عاشق شده 

نه من یکم قضیه ام فرق داره( از پروفایل اشتباه نگیرید من پسرم )این دختره بچه ی دوست بابامه از بچگی با ...

قضبه فرق نداره . حالا پسر داداشم هم میگه از دور چند باری دیدمش  این علاقه ها رو دور بریزین . بچسب به درس و مدرسه  الان دغدغه شما فقط و فقط باید درس باشه . من این صحبت ها رو با پسر داداشم هم کردم