2777
2789
عنوان

کاش بمیرم با این حرفایی ک شنیدم

502 بازدید | 24 پست

دلم بدجور شکسته دیگ طاقت آنقدر توهین رو ندارم 

دارم دق میکنم😭😭😭😭

تروخدا اگ کسی هست کمکم کنه 

نامزدم امشب گفت دیگ دوست داشتنم بهت تموم شد چون پشت خانوادت در اومدی (سر موضوع جهیزیه و مهریه و این کوفت و زهرمار) من خیلی باهاش کنار میام واسه بیرون رفتن مالی هرچی اونم میگه دوسم داره ولی همش خوردم می‌کنه پیش خانوادش میگ تو خودت خواستی اومدی من نمیخام سره چیزای الکی ام حرف از جدایی میزنه فردا دو سه روز دیگ عقد میکنیم امروز رفتیم وسایل خریدیم 

برگشته میگه من کلا 14تا مهریه میدم3تیکه ام وسایل جهیزیه ...یخچال . لباسشویی،تلویزیون 

خونه ام ندارع میگ من دوسال باید کار کنم خونه بگیریم یکم پول داره ولی کمه واسه خونه منم گفتم باشه من خیلی مدارا میکنم نسبت به بقیه دختر خاله هامو و فامیل ولی اصلا قدر نمیدونه و همش تا چیزی میشه میگ نمیخامت و میزنه تو سرم .چیکار کنم الآنم دعوامون شد راستی الان پیش مادر شوهرم بودیم یعنی امشب خونشون بودیم اوت همش پشت کنه یعنی چون حق با منه نامزدم برگشت گفت من اصلا دلتو نشکستم تاوان چی پس میدم منم بهش گفتم تو با حرفات دلمو شکستی همینطوری دلت بشکنه پیش مامانش، مامانم ناراحت شد گفت همه فدای پسرم و بچه هام آخرین بار باشع از این حرفا میزنی و آدم وقتی کسیش، بمیره دلش می‌شکنه منم گفتم نه مامان جان بد برداشت نکن منظور من با حرف بود مهرداد با حرف منو ناراحت می‌کنه شما بد برداشت نکن ببخشید ..

تروخدا کمکم کنید دارم دق میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا داری راهو اشتباه میری ، قصدت از ازدواج جیه ، تشکیل زندگی یا کندن قبر دور از جونت ، این ادم جی داره که میخوای باهاش ازدواج کنی ؟؟؟؟ احترام ک نمیزاره ، دوستت ک نداره ، پر توقع که هست ، پروش که کردی  قشنگ سوارت شده 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

کسی از الان هنوز عقد نکردید خوردت میکنه

و برات ارزشی قائل نیست

هر روز که بگذره بدتر میکنه

حوصله داری. فقط به خاطر اینکه وابستگی عاطفی یک طرفه واری خودتو بدبخت نکن

مادرشم که طرفدارشه! به جای اینکه ادب یاد بده به پسرش.

پس فردا با لگد پرتت میکنه بیرون دو تا سکه میندازه جلوت

نه صیغه تروخدا ی راه چاره بهم نشون بدین دارم دق میکنم هی نگین جدا شو سخته برام

اگه از نظر وایستگی دلتنگ برات سخته  ، اماه فوقش ا سال اول سخته بعد میبنی جه لطفی در حث خودت کردی

نه صیغه تروخدا ی راه چاره بهم نشون بدین دارم دق میکنم هی نگین جدا شو سخته برام

عزیزم خودت بهتر صلاح میدونی 

ولی باید بیشتر فکر کنی باید تا آخر عمرت با این آدم زندگی کنی و هیچ وقت امید نداشته باش رفتاراش بهتر میشه بعد ازدواج باید بدونی که بدتر هم میشه 

این آدم تو نامزدی داره این رفتارارو‌میکنه وای بحال دوروز دیگه که خرش از پل بگذره