2777
2789
عنوان

درسی که بهش دادم

107 بازدید | 11 پست

ی روز توی ایسنا اتوبوس. بودم،دیدم یه دختر بچه ب مامانش میگه مامان واسم کیک میخری مامانش میگفت،می‌ترسم اتوبوس بیاد جابمونیم و خلاصه براش نمیخرید.کم کم دختره شروع کرد گریه ک کیک میخواد ولی مامانش اهمیتی نمی‌داد.کم کم زجه میزد و چجور مثل ابر بهار گریه میکرد.

من دلم واسش سوخت،یه کیک از داخل کیفم بیرون آوردم جلوی دختره بازکردم و شروع کردم به خوردن کیک

نزدی تو گوشش بگی ببین من کیک دارم تو نداری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

آها،بعد اون دختره دیگه جیق میزد ‌که کیک میخوام مادرش هم میزتش،بعدش پاشد رفت واسش کیک خرید .

درسی ک من به اون دختر دادم این بود که واسه خواسته هات تلاش کن حتی به قیمت کتک خوردن.

آها،بعد اون دختره دیگه جیق میزد ‌که کیک میخوام مادرش هم میزتش،بعدش پاشد رفت واسش کیک خرید .درسی ک من ...

خیلی چرت و بی معنی بود 

چه ربطی داشت 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خیر . اگه بهش کیک میدادم فکر می‌کرد همیشه یکی هست بهش کمک کنه ولی من اروی پای خود ایستادن را بهش یاد ...

ببین تربیت و درس زندگی دادن به بچه کار پدر و مادرشه. بقیه مردم فقط میتونن مهربون باشند با بچه‌ها.

از دید من درسی ندادی به بچه. فقط باعث اذیت بیشتر اون بچه و مادرش شدی توی این گرما