2777
2789

خانما اگه دختر نداشتید برای دختر اقدام میکردید؟من ۳۹سالمه ،شکر خدا سه تا پسر دارم ،،سه باز سزارین شدم ،دیسک کمر دارم ،سر آخری دیابت بارداری داشتم ،پسر آخری ۶سالش ،دیسک کمر دارم ،بعضی دکترا میگن مشکلی پیش نمیاد اقدام کن بعضی دکترا میگن خطرناکه ،شوهرمم میگه نمیدونم ،همش تو فکرم نمیدونم چکار کنم ،اقدام کنم یا کلا بی خیال و به بچه هام برسم ،کاش خدا ی راهی نشونم میداد ،

فقط خدا 

اگه اوضاع مالی اوکی باشه

صــــــد در صـــــــــد

ولی وقتی به این فک میکنم که قراره با ۳ تا داداش ، تک دختر باشه ، دلم براش میسوزه

از این ور هم اگه یه مادر دختر نداشته باشه ، تا آخر عمر بی همدم و تنهاست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرمو با تغذیه باردار شدم دکترم میگفت دختر خیلی سخته.اصلا قول دختر نمیداد اگه چهارمی هم پسر شد چی؟

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

اگر بچه نداشتی و شرایط جسمیت خوب بود میگفتم آی وی اف کن 

اما الان خدارو شکر کن و به خودت و سلامتیت و آرامش و رفاه بچه هات برس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دخترداشتن یه نعمت خیلیییییی خوبیه، کاش خدا باز بمن دختر بده🥹 اگه بنظر خودتون میتونید و شرایطشو دارید زیر نظر یه دکتر خوب اقدام کنید

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

معذرت میخوام میپرسم ولی ۳ تا بچه واقعا کافی نیست؟

دنبال سیراب کردن چه حسی توی خودتون هستید که با سه تا بچه سیراب نشده و چهارمی باید بیاد که این عطش از بین بره؟

ریشه یابی کردید؟

با توجه به اینکه ۳۹ سالتونه و مشکلاتتونم گفتید خودتون و همینطور رغبت نشون ندادن همسرتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دوتا گل دختر دارم جونم براشون می دم

ولی خیلی دوست داشتم یه پسر هم داشتم

تا خدا خودش نده منم نمی خوام

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

من ۲تا پسر دارم همسرم خیلی دوس داره دختر بیاریم اما من ب هیچ وجه قبول نمیکنم میترسم پسر بشه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

منکه یکی دارم اصلا دیگه جرات ندارم دومیو بیارم بااینکه شکر خدا زایمان نسبتا خوبی هم داشتم😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔