baharrjp مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 18335 عنوان خرید طلا 105 بازدید | 7 پست دستبند طلای ساده که نه خیلی ظریف باشه نه خیلی قیمتی چقدر میشه تقریباکی خوبه بگیرم که قیمتش پایین باشهممنون میشم راهنماییم کنید🫶🏻 که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️ 1403/04/07 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5104 دستبند حدود ۱۰ گرم میشه ۴۰ تومن تقریبا زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5104 من میخوام اندک طلایی که دارمو عوض کنم دو تا دستبند متفاوت از هم بگیرم کنار هم بندازم ولی نمیدونم چه مدلایی کنار هم خوب میشه زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
baharrjp مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 18335 دستبند حدود ۱۰ گرم میشه ۴۰ تومن تقریبا بنظرتون چه تایمی بهتر هست بخرمالان ارزونه طلا؟ که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️
baharrjp مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 18335 من میخوام اندک طلایی که دارمو عوض کنم دو تا دستبند متفاوت از هم بگیرم کنار هم بندازم ولی نمیدونم چه ... متفاوت کنار هم قشنگ میشه؟ که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5104 بنظرتون چه تایمی بهتر هست بخرمالان ارزونه طلا؟ نمیدونم واقعا نمیشه زیاد روش حساب کرد ولی میگن قراره بره بالا درکل هروقت پول دستت میاد همون موقع بخر فوقش ارزون شد نمیفروشیش به چشم بلندمدت نگاه کن زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5104 متفاوت کنار هم قشنگ میشه؟ آره من خوشم میاد زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
baharrjp مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 18335 نمیدونم واقعا نمیشه زیاد روش حساب کرد ولی میگن قراره بره بالا درکل هروقت پول دستت میاد همون موقع بخر ... مرسی عزیزم که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️