2777
2789

هر کی وکیل هست جواب سوال منم بده 

خواهرم مهریه اش ۵۰۰۰ سکه است و ۲ کیلو طلا با شوهرش اختلاف داره میخواد بزاره اجرا شوهرشم فقط یک قطه زمین ۲ میلیاردی داره با پراید 

خواهرشوهرش گفته دادگاه قبول نمیکنه شرایط مهریه دادن رو چون برادرم پول مهریه رو نداره 

خواهرم میتونه مهریرو بگیره؟

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس

همکار شوهرم اومده شوخی شوخی زده شوهرم و

شوهرمم بدش میاد از شوخی هی گفته شوخی دستی نکن اونم تموم نکرده شوهرمم با شوخی زده دوستش و دوستش چون به عینکش خورده عصبانی شده مشت زده و پای چشم شوهرم کبودشده و باد کرده بخاطر این دعوا دو نفر اخراج شدند  رفتیم پاسگاه گفتن نگید شوخی بوده چون به جایی نمی رسید بگید دعوا بوده میخام ببینم راست میگه ؟ البته از نظر شوهر من دعوا بوده چون هی گفته با من شوخی دستی نکنین ولی از نظر دوستش شوخی بوده

هر کی وکیل هست جواب سوال منم بده خواهرم مهریه اش ۵۰۰۰ سکه است و ۲ کیلو طلا با شوهرش اختلاف داره میخو ...

خاله من وکیل گرفت جدا شد ، حتمن وکیل بگیرین تا حقتونو نخورن

همکار شوهرم اومده شوخی شوخی زده شوهرم وشوهرمم بدش میاد از شوخی هی گفته شوخی دستی نکن اونم تموم نکرده ...

حتی اگه شوخی بوده چونکه شاکی داره باید دیه بده...ولی اگه اسیبی ندیدن گذشت کنن بهتره

چی ؟

بادوستش دارن قلیون میکشن ..سر موضوعی بحثون میشه...دوستش خیلی اهل تفرقه وفتنه و زخم زبونه...یهو تیکه میندازه ب داداشم...ولفظی دعوا میکنن...دوستش با فلاکس چای میزنه توسر داداشم‌‌‌..خلاصه دعوا میشن...سر داداشم ازچنجا سطحی میشکنه...بدنش کبود میشه و دنبالیچش درد میکیره...ولی حتی به ماهم نگفته...

بادوستش دارن قلیون میکشن ..سر موضوعی بحثون میشه...دوستش خیلی اهل تفرقه وفتنه و زخم زبونه...یهو تیکه ...

این پسرا شوخی های خرکی دارن و فقط مادرو خواهر و زن و جوش میدن یکم فکر نمی‌کنند نباید رو بدن این حرفا زده بشه اگر خدای نکرده فلاسک به قسمت گیجگاه ش میخورد چی ، من که با شوهرم دعوا کردم 

این پسرا شوخی های خرکی دارن و فقط مادرو خواهر و زن و جوش میدن یکم فکر نمی‌کنند نباید رو بدن این حرفا ...

خیلی دلش پاکه...بعد نیم‌ساعت ب دوست دیگشون پیام داده ک ب فلانی بگو نترس شاکی نمیشم..