گاهی اوقات ادم عاشق یه نفر میشه طرف هم میفهمه ذوق هم داره ولی حالا که فکر میکنم یه جای کار اشتباهه میدونی چیه . پسره موقعیت ازدواج نداره پسر خیلی خوبیه خیلی پسر چشم پاک خوب ولی چ فایدع شرایط لزدواج نداره حقوق قانون کار پسری که ادم پایبند هست .من عاشق همچین ادمی شدم بنظرم اشتباهه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه پسره ارزشش رو داره و توانایی پیشرفت داره و خودت اگه میتونی پاش بمون تا شرایط ازدواج پیدا کنهولی ...
ممن صبرشو دارم پسره پیشرفت انچنانی فکر نکنم داشته باشه یه کارمند ساده شرکت خصوصی با حقوق قانون کار دیپلم من فقط چون پسر خوشبر رو و خوش صدایی بود خوشم ازش اومد. پسره هم فهمید خیلی هم خوشش اومد من رو هم دوست داره ولی هنوز ارتباط جدی نداشتیم چون الان دوماه ازهم دوریم حس میکنم پسره از اینکه بهش توجه کردم خوشحاله
خب بهتره با هم وارد رابطه دوستی نشید منتظر باش خودش بیاد جلو و خیلی رک بگو من رابطه جدی میخوام و اگه ...
گاهی احساس میکنم ورود هیچ ادمی به زندگی شما. بی دلیل نیست واقعا همین باشه من حس میکنم خودم بی دلیل وارد زندگی این پسر نشدم شاید میخوام یه تکونی بخودش بده شاید بیدار شد نمیدونم
بله شاید بتونی کاری کنی تکونی به زندگیش بده اگه سیاست زنانه داشته باشی
برام مهم نیست برای خودم بشه یانه گاهی حس میکنم این پسر به کمک احتیاج داره ۱۰ سال داره کار میکنه هیچی نداره جز یه دماغ عملی وگوشی ایفون شایدم من اشتباه میکتم نمیدونم