2777
2789
عنوان

خواستگار

102 بازدید | 10 پست

وقتی یه نفر واسطه میاد یه نفر رو به شما معرفی میکنه و حالا شما به هردلیلی اشنا نشید میشه اینهارو جز خواستگار دونست .من که هیچ وقت جز خواستگار نمیدونم . بعضی ها میگن این رد کردم اونو کردم اینکه خواستگار نیست . اسمش نه خانی اومده نه رفته بعضی دخترها چرا انقدر توهم  دارند

دقیقا منم نمیتونم خواستگار حساب کنم مگه اینکه یکم قضیه جدی بشه چند بار بری بیرون باهاش پسر خوشش بیاد اونو حالا میشه گفت خواستگار دیگه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم نمیتونم خواستگار حساب کنم مگه اینکه یکم قضیه جدی بشه چند بار بری بیرون باهاش پسر خوشش بیاد ...

ددوست من حتی پسره هم ندیده شاید شاید واسطه عکسش رو نشون داده باشه به پسره میگه خواستگار

ددوست من حتی پسره هم ندیده شاید شاید واسطه عکسش رو نشون داده باشه به پسره میگه خواستگار

اره منم از این دوستا دارم همچین با فیس و افاده هم تعریف میکنه 🤣

منن دوستم همه اینها رو جز خواستگار میدونه

طرف نه اینو دیده نه این اونو فقط یه نفر واسطه معرفی کرده نه کسی اومده خونشون با دسته گل ن چیزی این کجاش شبیه  خواستگاره ، اونم میخواد کلاس بزاره بگه یعنی منم خواستگار دارن 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
اره منم از این دوستا دارم همچین با فیس و افاده هم تعریف میکنه 🤣

پسری که تو رو اصلا ندیده چطور خواستگار جالب اینجاست این رو برای دوستش میگه که فسمت دیگه اداره اس . دوستش حین حرف زدن همکار خانمش میفهمه میذه برای همکار اقا که مجردهست میگن و اونها هم کنجکاو میشن خدایا

پسری که تو رو اصلا ندیده چطور خواستگار جالب اینجاست این رو برای دوستش میگه که فسمت دیگه اداره اس . د ...

خیلی مسخرس 

2790
2778
2791
2779
2792